BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinBaşbakan'a 'kapa çeneni' dedi!----

Başbakan'a 'kapa çeneni' dedi!

Başbakan'a  'kapa çeneni' dedi!
12 Mayıs 2014 - 10:55 www.finansgundem.com

İngiliz kamu yayın kurumu BBC'de yayımlanan bir televizyon programına katılan İngiltere Başbakanı David Cameron, sürpriz bir tepkiyle karşılaştı

Ünlü gazeteci Andrew Marr'ın konuğu olan Cameron'a programda, CNN muhabiri Christiane Amanpour ve İngiliz gazeteci David Aaronovitch de eşlik etti. Cameron'ın, Nijerya'da Boko Haram terör örgütü tarafından kaçırılan ortaokul öğrencilerinin serbest bırakılması için çağrıda bulunduğu programın sonunda ise Marr, İngiltere Başbakanı'nın sözünü kesti.

Kendilerine ayrılan süreyi aştıklarını belirten Marr, programı kapatmak zorunda olduğunu söyledi. Cameron da bunun üzerine özür dileyerek, konuşmasını yarıda kesti. Ancak Marr'ın Cameron'ın sözünü keserken "Kapa çeneni" ifadesini kullandığının iddia edilmesi, sosyal medyayı salladı.

Twitter'da başta muhalif siyasetçiler olmak üzere birçok İngiliz, pasif tavrıdan ötürü Cameron'ı eleştirirken, Marr da küstah tavrından dolayı tepki gördü.

İşçi Partisi milletvekili Andy Sawford, "Cameron bugün Andrew Marr Show'da çok sefildi. Programın sonunda çenesini kapatması söylendi" diye tweet atarak, İngiltere Başbakanı'nı eleştirdi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)