BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBaşbakan Yıldırım'dan taşeron açıklaması----

Başbakan Yıldırım'dan taşeron açıklaması

Başbakan Yıldırım'dan taşeron açıklaması
04 Aralık 2017 - 21:57 www.finansgundem.com

Başbakan Yıldırım taşeron düzenlemesiyle ilgili açıklama yaptı. Yıldırım, "Taşeron düzenlemesi son halini aldı, 12 maddeden oluşuyor." dedi

Başbakan Binali Yıldırım Güney Kore ziyareti öncesi taşeron düzenlemesine ilişkin, ''Bu statüde çalışan, yüzbinleri ifade edeceğimiz kişilerin, kamuda işçi statüsünde süresiz sözleşmeli olarak çalışmasını öngören bir düzenleme gerçekleşecek. Taşeron düzenlemesi son şeklini aldı, 12 maddeden oluşuyor.'' ifadelerini kullandı. 

DÜZENLEME 12 MADDEDEN OLUŞUYOR

Başbakan Binali Yıldırım, taşeron düzenlemesine ilişkin olarak, "Bununla ilgili detaylar 12 maddeden oluşuyor, detayları Çalışma Sosyal Güvenlik Bakanımız bu hafta içerisinde ilgili taraflarla paylaşmış olacak. Muhtemelen yarınki grup toplantımızda da Sayın Cumhurbaşkanımız bu konuya değinebilir" dedi.

KASIM AYI ENFLASYON ORANI

Yıldırım, ''Beklediğimizden biraz yüksek geldi. Yılın ikinci yarısından itibaren enflasyonda yukarı doğru bir kıpırdanma var. Bunun geçici bir durum olduğunu düşünüyoruz. Aralık ayındaki oranın bundan daha düşük olacağını öngörüyoruz. 2018'de fevkalade bir durum olmazsa bu oran daha da düşecek." dedi.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)