BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBaşbakan Yıldırım'dan olay 15 Temmuz açıklaması----

Başbakan Yıldırım'dan olay 15 Temmuz açıklaması

Başbakan Yıldırım'dan olay 15 Temmuz açıklaması
14 Ekim 2016 - 10:55 www.finansgundem.com

Başbakan Binali Yıldırım, 15 Temmuz darbe girişimi gecesini kastederek ''O gece olay olduğu anda İstanbul'daki eve yeni gelmiştim. 'Şaka mı?' diye sordum'' ifadesini kullandı

Başbakan Binali Yıldırım, İzmir'de Dokuz Eylül Üniversitesi 2016-2017 Akademik Yıl Açılış Töreni'nde konuştu.

Yıldırım'ın açıklamalarından satır başları şöyle:

''O gece (15 Temmuz darbe girişimi gecesi) olay olduğu anda İstanbul'daki eve yeni gelmiştim. Şaka mı? diye sordum. O arada büyük torunum Sena telaşlı bir şekilde koştu 'Dede bu askerle bizim değil mi niye insanları öldürüyorlar?' diye sordu. 11 yaşında.

Bu millet varını yoğunu vererek ülkemiz dosta düşmana karşı güçlü olsun diye aldığı silahı uçağı siz bu milletin üzerine acımasızca sürerseniz bu millet gereğini yapar. 15 Temmuz'da da bu millet kalbindeki düşüncesini siyasetini bir kenara bırakarak ayyıldızlı bayrağı aldı yollara düştü meydanlara toplandı. Çünkü mesele memleket meselesidir siyasetin önemi yok.

''AYNI HACİVAT VE KARAGÖZ GİBİ BUNLARI OYNATIYOR''

Bize diyorlar ki siz bunlarla ilgili önlemi niye almadınız? Bir terör örgütüne karşı önlem nasıl alınır? Eğer silah çekerse insan öldürürse önlem alırsınız. Soruyorum en üst düzey komutan yanında taşıdığı 20 yıllık özel kalemi evinde yanında olan bir adam komutanım buraya kadar sizi tutukluyoruz derse ne yaparsınız? Kapalı saydam olmayan ilişkileri net olmayan bir örgütten bahsediyoruz. Amaç uğruna her şeyi mübah sayan örgütten bahsediyoruz alçak bir örgütten bahsediyoruz. Zaman zaman sizinle omuz omuza namaz kılar başka yerde başkalarıyla farklı bir kılığa girer. Bunun insanlıkla İslamla alakası yok. Bu örgütle var gücümüzle mücadele etmeye devam edeceğiz. Ama bunların aklı kendi aklı değil o akıl karşımıza çıkmıyor arka planda aynı Hacivat ve Karagöz gibi bunları oynatıyor. Millet bir kez daha ecdadından aldığı bu bayrağı daha da yükseklere çıkararak dalgalandırmıştır. Bu aziz milletle her zaman gurur duyacağız. Böyle bir millet tarihte dünyanın hiçbir ülkesinde yok.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)