BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBaşbakan Yıldırım Dunford'ı kabul etti----

Başbakan Yıldırım Dunford'ı kabul etti

Başbakan Yıldırım Dunford'ı kabul etti
01 Ağustos 2016 - 19:57 www.finansgundem.com

ABD Genelkurmay Başkanı Orgeneral Joseph Dunford, meclisin darbe girişimi sırasında bombalanan bölümlerini inceledikten sonra Başbakan Yıldırım tarafından kabul edildi

ABD Genelkurmay Başkanı Orgeneral Joseph Dunford, Meclisin, FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişimi gecesi bombalanan bölümlerinde incelemelerde bulundu.

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar ile Meclise sürpriz bir ziyarette bulunan Dunford, TBMM Başkanı İsmail Kahraman tarafından makamında kabul edildi.

Alınan bilgiye göre, Dunford kabulde, Meclisin bombalanmasından duyduğu üzüntüyü dile getirerek, Türk milletine başsağlığı diledi.

Dunford, Türkiye ile ABD'nin yıllardan beri dost olduğunu vurgulayarak, bu dostluklarının bundan sonra da devam edeceğini söyledi. Dunford, bombalama sırasında Meclisin açık olmasının, milletvekillerinin bombalama sırasında Mecliste olmasının büyük bir cesaret göstergesi olduğunu ifade etti.

ABD Genelkurmay Başkanı Dunford, kabulden önce, TBMM Genel Kurul Salonu ile Başbakanlık makamının da aralarında bulunduğu tahribata uğrayan bölümleri, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar'la birlikte gezdi ve yetkililerden bilgi aldı.

Dunford'a incelemelerinde, AK Parti Grup başkanvekilleri Mustafa Elitaş ve Naci Bostancı ile TBMM Genel Sekreteri Mehmet Ali Kumbuzoğlu eşlik etti.

Başbakan Yıldırım'ın, ABD Genelkurmay Başkanı Dunford'u kabulü sona erdi
Başbakan Binali Yıldırım'ın, ABD Genelkurmay Başkanı Joseph Dunford'u kabulü sona erdi.

Çankaya Köşkü'nde, saat 18.10'da başlayan kabul yaklaşık 1 saat sürdü.

Basına kapalı gerçekleştirilen kabulde, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar ile ABD'nin Ankara Büyükelçisi John Bass de hazır bulundu.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)