BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkBaşbakan Yıldırım bankalar ile ne konuştu----

Başbakan Yıldırım bankalar ile ne konuştu

Başbakan Yıldırım bankalar ile ne konuştu
02 Kasım 2016 - 12:40 www.finansgundem.com

Başbakanlık, Başbakan Binali Yıldırım'ın bankalar ile yaptığı görüşmenin detaylarını paylaştı

Başbakan Binali Yıldırım'ın, Bankalar Birliği Başkanı Hüseyin Aydın başkanlığında banka yöneticileri ile dün akşam Çankaya Köşkün'de yaptığı toplantının ardından, Başbakanlık'tan görüşmeye ilişkin açıklama geldi. 

Başbakanlık'tan yapılan açıklamada, bankaların büyümeye daha fazla katkı sağlayacağı belirtilirken, "Bankalar teminatlar konusunda makul hareket etmeliler. Bankaların müşterilerini desteklemeleri gerekiyor. Bankalara daha güçlü büyümenin gerekliliği" ifadelerine yer verildi.

Bankacılar, sektörün işleyişini ilgilendiren düzenlemelerde yapılmasını bekledikleri değişiklik önerilerinii iletişimin her zamankinden daha önemli olduğuna da işaret ederek Başbakan'a sundular. Başbakan ise "Hükümet gerekenleri yapmaya devam edecek, siz de yatırım yapmaya, yatırım yapanları finanse etmeye devam edin, ekonomiyi canlı tutun" mesajı verdi.

Başbakan Yıldırım dün Bankalar Birliği Başkanı Hüseyin Aydın başkanlığında bankacılık heyetini Çankaya Köşkü'nde kabul etmişti. Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli'nin de hazır bulunduğu toplantıda sektöre ve ekonomik gelişmelere ilişkin konular değerlendirildi.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • yalçın02 Kasım 2016 14:36

    bankacılık sektörümü kaldı Allah aşkına sektörde çalışanlar mutsuz ve umutusuz 2017 yılı şube kapamalar kücülmeler ve personel çıkarmaların yılı olacak..hernedense her yıl banka karları katlanıyr ama piyasa biraz durulsa hemen personel çıkarma yoluna giriyrlar. hükümet bu duruma kesin el atmalı...