BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBaşbakan o pankarta kızdı----

Başbakan o pankarta kızdı

Başbakan o pankarta kızdı
18 Eylül 2013 - 18:28 www.finansgundem.com

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Ak Parti ilçe başkanları ve ilçe belediye başkanları toplantısında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu...

ODTÜ arazisinin bir kısmından geçilmesi planlanan yol çalışmasını protesto etmek isteyen iki kadın bugün öğle saatlerinde Başbakan'ın geçiş güzargahı üzerinde pankart açmıştı. Emniyet güçleri bu pankartların Başbakan tarfından görülmemesi için yoğun çaba sarfetmişti.
AK Parti ilçe başkanları ve ilçe belediye başkanları toplantısında konuşan Erdoğan o pankart hakkında konuştu. Erdoğan, " Bugün bir pankart gördüm. Pankart şu 'yol istemiyoruz orman istiyoruz' üniversite gençliği bu pankartı asıyor. Orman isteyenler için orman bol. Şunu bilmiyor. Yolu olmayanın, suyu olmayanın medeniyeti konuşması mümkün mü? Yol olmasa üniversiteye gidemez. Onlar öyle diyor diye yolları yapmaktan vazgeçmeyeceğiz. " dedi.
İşte Erdoğan'ın konuşmasından satır başları;
Biz 2014 Mart seçimlerine hem yaptıklarımızla hem de başlayacak projelerimizle giriyoruz.Bu avantajı halkımıza mal etmemiz lazım. Asla bunu herkes biliyor şeklinde hareket etmemeliyiz. Biz yeraltında çalışan bir teşkilatız. Alt yapı hizmetlerini ileri derecede yapan teşkilatız. Kimse atık su kanallarını görür mü? Görmez. Anlatmamız lazım. Biz merkezi yönetim ve yerel yönetim olarak bunu birada götürüp bunu anlatmamız lazım. Ortada meyve veren ağaç varsa taşlayanlar olacak ve bizde tedbirlerimizi almamız lazım.
"ORMAN İSTEYENLER İÇİN ORMAN BOL"
Bizim millet ile kurduğumuz bağı hazmedemeyenler karalama kampanyası ile üzerimize gelecekler. Taksim olaylarını görüyorsunuz. Bugün bir pankart gördüm. 1 milyon 300 metre kare alan üzerinde yaklaşık 3500 yatak kapasite hastanenin temel atma törenine gidiyordum.
Pankart şu 'yol istemiyoruz orman istiyoruz' üniversite gençliği bu pankartı asıyor. Orman isteyenler için orman bol. Şunu bilmiyor. Yolu olmayanın, suyu olmayanın medeniyeti konuşması mümkün mü? Yol olmasa üniversiteye gidemez. Onlar öyle diyor diye yolları yapmaktan vazgeçmeyeceğiz. İnsanın insana ulaşması için yola ihtiyacımız var.
"BUNU HANGİ VANDALLAR YAPTI?"
Şurada nefis alt geçit yapılmış o canım seramikleri vandallar kırmışlar. Onlar sökülüp yenisi takılabilir ama bunları bir süre milletin görmesi lazım. Bundan ibret alması lazım. Şunu anlamakta zorlanıyorum. Vatandaşımız 'bunu acaba hangi vandallar yaptı' diye soruyor mu? 30 Mart'ta  bunun hesabını soracağım diyor mu? Bu önemli. Bunları anlatmamız lazım.
Taksim Meydanı'nın bir etabı bitti. Ama diyorlar üstte yeşillikyok. Daha önce orada yeşillik var mıydı? Daha önce orada araba egzozu kokusu vardı. Tamamen proje bitince çevresi halledilecek. Biz bunların tamamı ile plan ve proje içresinde devamını düşünen insanlarız. Bunlarda böyle bir düşünce yok ki. Sonunu bir bekle bakalım 90+ uzatmalar var. Daha oynayacağız. Yapmak zor olandır yıkmak en kolay olandır.
"İZİN VERMEYECEĞİZ"
Süt bembeyazdır. Zerre kadar bir pislik sütün içine düşerse o süt beyazlığını kaybeder. Siz yıllarca süt gibi temiz süt kadar beyaz eserler üretirsiniz. Bir kaç vandal çıkar o sütün beyazlığınının ortadan kalkmasına neden olur. Bir dikkatsizlik bile yılların emeğini alıp götürür. Biz buna izin vermeyeceğiz.
"2014'TE TARİH YAZACAĞIZ"
Makamlar bizi değil biz makamları idare edeceğiz. Bize millete biz de makamlara hükmedeceğiz. Mart ayında milletimiz için bir kez daha tarih yazacağız.  2014 Mart seçimleri çok daha büyük bir öneme sahip.
YORUMLAR (12)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ender19 Eylül 2013 06:58

    Bu öğrenciler,gerici.

  • bozoklu18 Eylül 2013 23:53

    Başbakanımız gene hiddetlendi.. hırçınlığı köşke çıkamayacağından malum.. ağaç kesme yol yap demek neresi vandallık.. Abullah Güle inadına oy .. kasımpaşalılar kümeye

  • TAKA.18 Eylül 2013 23:13

    HÜseyin ben sandık başındada görev yaptım hata çıkan oyları hocalarımızlan beraber sayıpta yüksek seçim kuruluna beraber götürdük senneyin açıklamasını istiyorsun seçim kuruluna sandıklar girdikten sonra sadece polis konturolünde başında birkişi kalarak içri alıyorlar alta köylüdiye uazmışsın sen köylülerin aslını inkarmı etmeye çalışıyorsun şuanki açıklaman köylüleri küçük düşürmek unutmaki o köylülerin sayesinde ayakta durabiliyorsunuz.

  • Akıllı Yatırımcı18 Eylül 2013 23:11

    Demokrasi gücü ele geçirenin diğerlerini aşağılaması, azarlaması, ezmesi, sindirmesi olsaydı, dünyanın en ileri demokrasilerinden biri olurduk şüphesiz..

  • huseyin18 Eylül 2013 22:57

    sandıkta hile yapıldığını düşünen masum köylü arkadaşım hiç sandıkta görev yaptın mı oylar kaç kişinin huzurunda açılıyor ? saçmala bırak dimi sıvadın şimdi

  • mrt olk18 Eylül 2013 22:33

    Yollar yapılacakki okula işe zamanında yetişebileceksin.

  • TAKA .18 Eylül 2013 22:12

    Neden bilgisayarda kullanmadığı resmen açık değilmi şimdi seçimleri kaybettiğini anladığında nasıl SANDIKLARI değiştirecek.muhalefet partileri bunları hep es geçiyor ertık akıllanın sandıktan çıkan oylarınıza sahip çıkın yoksabunlar elbebek gül bbek gene ülkenin başında olurlar ama bilgisayar sistemi olsa hiçdeğilse vermiş olduğun partininde oyunu görebilirsin .

  • chello18 Eylül 2013 21:27

    Yaban tiplemesi vardı bir zamanlar. "Norrrmancıyım" derdi, aklıma geldi!!!

  • agzi olan konusuyo18 Eylül 2013 20:05

    Yarinda burda yol yok ulasim yok diye barinirsiniz

  • Alp Tuğ18 Eylül 2013 19:56

    Sn.RTE nerede ormanlar?Nerede orman bol? Herhalde sen Türkiye'nin orman alanlarının ne kadar az olduğunun farkında değilsin.Önce bunu öğren sonra insanlara akıl ver...

  • hacı18 Eylül 2013 19:56

    elinizde bunca güç varken, yeni nesilleri ahlaklı bireyler olarak yetiştirme fırsatı varken, Allahı, dinini kullanıp altınızı doldurdunuz, midemi bulandırıyorsunuz

  • Sayın18 Eylül 2013 19:32

    Başbakan'a bir sorum var. 2023 yılına hızla yaklaşıyoruz, Türk seçmeni oyunu Brezilya yerlileri gibi niçin bilgisayar sistemi ile kullanmıyor? Türkiye gibi iddalı bir ülkenin vatandaşları niçin hala sandık başında ilkel bir şekilde oy kullanıyor?