BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBaşbakan mafyaya 40 milyon € vermiş----

Başbakan mafyaya 40 milyon € vermiş

Başbakan mafyaya 40 milyon € vermiş
08 Eylül 2013 - 15:01 www.finansgundem.com

Berlusconi'nin Mafya ile anlaşarak para karşılığında 20 yıl boyunca Cosa Nostra'nın himayesine girdiği ortaya çıktı...

Adı sürekli skandallarla gündeme gelen İtalya'nın eski Başbakanı Berlusconi'nin, Mafya ile anlaşarak para karşılığında 20 yıl boyunca Cosa Nostra'nın himayesine girdiği ortaya çıktı.

İtalyan medyasında çıkan haberlerde Palermo'daki bir mahkemenin Berlusconi'nin yakın çalışma arkadaşı senatör Marcello Dell'Utri hakkında alınan bir kararın gerekçesinden eski Başbakannın Mafya tarafından korunduğunun ortaya çıktığı belirtildi.
Palermo'da Mafya ile bağlantılarından dolayı 7 yıl hapse mahkum edilen senatör Dell'Utri, o zamanlar bir işadamı olan Berlusconi ile Mafya arasında aracı rolü üstlenmiş.
2012'de mahkemeye ifade veren Berlusconi, mafyaya verdiği belirtilen 40 milyon euroyu Dell'Utri'ya yardım etmek için verdiğini iddia etmişti.
30 yıl boyunca Berlusconi'nin şirketler grubu 'Fininvest'ın reklam işini yapan Dell'Utri, Berlusconi'nin partisi 'Forza Italia'nın da kurucuları arasında bulunuyor.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)