BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporBarça’dan Fener’e övgü----

Barça’dan Fener’e övgü

Barça’dan Fener’e övgü
29 Kasım 2013 - 07:31 www.finansgundem.com

Barcelona’nın yıldız guardı Victor Sada, “Obradovic’in takımı bu sezon Avrupa’nın en iyilerinden" dedi

Turkish Airlines Euroleague’de bu gece İspanya deplasmanında Barcelona ile karşılaşacak olan Fenerbahçe Ülker, güçlü rakibinin karşısına namağlup unvanıyla çıkıyor. İstanbul’da oynanan ilk maçta Katalan ekibini 75-70 mağlup eden sarı lacivertliler zorlu maçtan alacağı galibiyetle gruptaki liderliğini perçinlemek istiyor.

Kritik mücadele öncesinde İspanya cephesinden temkinli bir açıklama geldi. Barcelona takımının yıldız guardı Victor Sada, sarı lacivertli ekibe övgü yağdırırken; yine de mücadeleyi kazanmak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Son olarak ligde Obradoiro’ya yenildiklerini hatırlatan İspanyol basketbolcu, “Bu maçtan sonra şapkayı önümüze koyup düşündük ve Euroleague’deki sınavımıza iyi hazırlandık. Gerçek şu ki Obradovic’in takımı bu sezon Avrupa’daki en iyi takımlardan bir tanesi. İstanbul’da kaybettiğimiz maçı hala unutamıyorum. Ancak yine de tüm enerjimizi sahaya yansıtarak kazanmayı umut ediyoruz” dedi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)