BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBanyo yapmayan adam 94 yaşında banyo yapınca öldü----

Banyo yapmayan adam 94 yaşında banyo yapınca öldü

Banyo yapmayan adam 94 yaşında banyo yapınca öldü
25 Ekim 2022 - 14:31 www.finansgundem.com

Hastalanmaktan korkması nedeniyle yıkanmaktan kaçınan yaşlı adama, köylülerin çabasıyla yıllar sonra banyo yaptırıldı. İran'da "hasta olma korkusuyla" 50 yıldan fazla süredir yıkanmadığı belirtilen kişi, yıkandıktan birkaç ay sonra 94 yaşında öldü.


İran'ın resmi ajansı IRNA'nın haberine göre, Fars eyaletinin Feraşbend ilçesine bağlı Dejgah köyünde "Hacı amca" lakaplı yaşlı adam, 50 yılı aşkın süredir, hasta olma korkusuyla banyo yapmıyor.

Birkaç yıl önce köyün gençleri, yaşlı adamı banyoya götürmek isteseler de başarılı olamamış. Yaşlı adamın başka bir zaman da yıkanması için yakındaki akarsuya götürülmek istendiğini fark edince arabadan atladığı ve kaçtığı anlatılıyor.

Hastalanmaktan korkması nedeniyle yıkanmaktan kaçınan yaşlı adama, köylülerin çabasıyla yıllar sonra banyo yaptırıldı. Ancak birkaç ay sonra hastalanan 94 yaşındaki adam hayatını kaybetti.

Zor tabiat şartlarına dayanıklılığı nedeniyle köylülerin saygısını kazanan yaşlı adamın hayatı boyunca evlilik yapmadığı da biliniyor.

Köylülerin yaptığı kapısı olmayan bir barakada kalan yaşlı adamın, çöplerden yediği yiyeceklerle hayatını sürdürmesine rağmen yıllarca herhangi bir hastalığa yakalanmadığı öne sürüldü.

Söz konusu hayat tarzını seçme nedeni bilinmeyen yaşlı adamın ölmeden önce akli dengesinin yerinde olduğu, ülke ve dünyadaki güncel konulardan insanlardan duyduğu kadarıyla haberdar olduğu da iddia edildi.

Ünlü rapçi banyoda ölü bulundu!

 

Ukrayna'daki savaşta 429 çocuk öldü

 

Bangladeş'teki tropikal fırtınada 13 kişi öldü

 

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • E.g.25 Ekim 2022 22:13

    YILARCA YIKANMAMASI NEDENİYLE TENİNDE BİRİKEN KİR ONA DOĞAL GİYSİ GÖREVİ SAĞLAYIP İÇ/DIŞ VÜCUT ISISI KORUNMUŞ OLABİLİR YIKANINCA DOĞAL ISI KORUMASI/BAĞIŞIKLIĞI YOK OLDUĞUNDAN ISI KAYBINDAN DONARAK ÖLMÜŞ OLABİLİR