BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemUkrayna'daki savaşta 429 çocuk öldü----

Ukrayna'daki savaşta 429 çocuk öldü

Ukrayna'daki savaşta 429 çocuk öldü
21 Ekim 2022 - 15:30 www.finansgundem.com

Ukrayna Başsavcılığınca yapılan yazılı açıklamada, savaşın başladığı 24 Şubat'tan itibaren Ukrayna'da savaş nedeni ile yaşamını yitirmiş çocuklar hakkında bilgiler paylaşıldı.

Ukrayna'da devam eden çatışmalar nedeni ile bugüne kadar 429 çocuğun öldüğü ifade edilen açıklamada, 1246'dan fazla çocuğun ise yaralandığı belirtildi.

Ukrayna'da Rus güçlerin kontrol ettiği bölgelerde, savaş nedeni ile ölen veya yaralanan çocuklar hakkında bilgilerin alınmasının mümkün olmadığı kaydedilen açıklamada, bu bilgilerin değişebileceği belirtildi.

Son bir günde Rus saldırılarının sonucu 11 sivil öldü, 13 kişi yaralandı

Ukrayna Devlet Başkanlığı Ofisi Başkan Yardımcısı Kirilo Timoşçenko, Rus kuvvetlerinin Ukrayna'nın çeşitli yerleşim yerlerine 20 Ekim'de düzenlediği saldırılar hakkında Telegram hesabından paylaşım yaptı.

Timoşçenko, ağırlıklı olarak Harkiv ile Mıkolayiv ve Donetsk bölgelerine yönelik saldırıların yapıldığını duyurarak, Rus güçlerin saldırılarının sonucu söz konusu 3 bölgede 11 sivilin yaşamını yitirdiğini ve 13 kişinin yaralandığını belirtti.

Rusya'dan 'NATO’nun Ukrayna’ya silah sevkiyatı' ile ilişkin açıklama

 

Rusya: Ukrayna'nın enerji sistemlerini vurmaya devam ediyoruz

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)