BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılık'Bankacılık sistemi rutin çalışmasına devam ediyor'----

'Bankacılık sistemi rutin çalışmasına devam ediyor'

'Bankacılık sistemi rutin çalışmasına devam ediyor'
17 Temmuz 2016 - 16:29 www.finansgundem.com

BDDK Başkanı Akben, ATM'lerde, kredi kartlarında yada sistemin herhangi bir noktasında sorun olmadığını bildirdi.

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) Başkanı Mehmet Ali Akben, ATM'lerde, kredi kartlarında ya da sistemin herhangi bir noktasında sorun olmadığını belirterek, "Sistemimiz normal, rutin çalışmasına devam ediyor. Endişe edecek, herhangi bir olumsuzluğa sevk edecek bir durum söz konusu değil." dedi.

Akben, "İnşallah bir daha böyle olaylar yaşamayız. Ülkemizin böyle olumsuz şeylerle anılması hepimizi derinden yaralıyor. Demokrasimiz böylelikle daha güçlü bir yapıya kavuşmuş oldu. Halkımızın ve milletimizin büyük desteği ile umarım bu tür problemler bir daha yaşanmaz." ifadelerini kullandı.

Bankacılık açısından bakıldığında sistemin tıkır tıkır çalıştığını, herhangi bir sıkıntının olmadığını vurgulayan Akben, bankaların normal faaliyetlerine aynı mesai saatlerinde devam edeceğini, İnternet bankacılığı ile bütün EFT sisteminin çalıştığını dile getirdi.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)