BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaBanka planında hareket yok----

Banka planında hareket yok

Banka planında hareket yok
12 Mart 2014 - 07:45 www.finansgundem.com

AB maliye bakanları bazı ödünlere rağmen banka iflas yasası düğümünü çözemezken, Avrupa Merkez Bankası risklere karşı uyardı

Avrupa Birliği maliye bakanları, banka iflas yasasında bazı ödünler verse de çok fazla ilerleme kaydetmedi; Avrupa Merkez Bankası, yasayı hayata geçirememenin, finansal sektördeki ayrılıkları giderme çabalarını olumsuz etkileyeceğini söyledi.

Brüksel'de 2 gün süren toplantının ardından bakanlar, Avrupa Parlamentosu ile yaptıkları görüşmelerde Tek Çözüm Mekanizması yasasında ödün verebilecekleri 6 başlığı belirledi. Ancak toplantının sonlanmasından ötürü ödün verilinmesi muhtemelen başlıklara ilişkin detaylar kararlaştırılmadı ve bakanlar, parlamentonun anlaşma için alt zemini hazırlaması gerektiği konusunda görüş birliğine vardı.

Avrupa Parlamentosu'nun yapması gereken çok şeyin olduğunu, aksi takdirde karar alınamayacağını söyleyen Almanya Maliye Bakanı Wolfgang Schaeuble, "O zaman bir düzenlememiz de olmayacak" dedi.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)