BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaBanka hisseleri için öneriler----

Banka hisseleri için öneriler

Banka hisseleri için öneriler
03 Haziran 2015 - 11:13 www.finansgundem.com

Deutsche Bank bugün yayınladığı raporlar, karşılıklı işlem 'pair trade' önerilerini ortaya koydu

Deutsche Bank bugün yayınladığı raporda, Bizim Toptan ve Migros için tavsiyelerinin 'tut' olduğunu, ancak kısa vadede Migros'a karşı Bizim Toptan'ı tercih ettiklerini belirtti. Deutsche Bank, Migros'un son 3 ayda ve 1 yılda Bizim Toptan'dan yüzde 10 ve yüzde 20 oranında daha yüksek performs gösterdiğini, önümüzdeki dönemde Bizim Toptan'ın Migros'tan daha yüksek performans göstermesini beklediklerini vurguladı.

Raporda, Albaraka Türk'e karşı TSKB'yi tercih ettiklerini de belirten Deutsche Bank, Albaraka'nın karlılığına yönelik aşağı yönlü riskler nedeniyle Albaraka karşısında TSKB'nin tercih edilmesini önerdiklerini ifade etti.

Deutsche Bank, Koç Holding karşısında Yapı Kredi alınması yönündeki 'pair trade' önerisini ise kapatırken, Petkim karşısında Aygaz, Vakıfbank karşısında Halkbank, Doğuş Otomotiv karşısında Tofaş ve Şişe Cam karşısında Trakya Cam 'pair trade' önerilerini ise devam ettirdi.
 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)