BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkBank Asya, Biga’ya şube açtı----

Bank Asya, Biga’ya şube açtı

Bank Asya, Biga’ya şube açtı
14 Aralık 2012 - 15:59 www.finansgundem.com

Çanakkale'de yatırımlarına devam eden Bank Asya, ikinci şubesini Biga ilçesinde törenle açtı

Bank Asya Genel Müdür Yardımcısı Feyzullah Eğriboyun, ülke genelinde 50 yeni şube açarak toplam şube sayısını 250'ye çıkardıklarını söyledi. Bank Asya olarak hızlı şubeleşmenin yanı sıra önemli iştirak yatırımları da yaptıklarını belirten Eğriboyun, 1996 yılında kurulan bankamız henüz 16 yaşında bankacılık sektöründe çok genç bir kuruluş. Türkiye dört adet katılım bankası bulunmakta, Türkiye'dw bulunan katılım bankaları Türkiye bilançosunun ancak yüzde beşini kullanmaktadır. Yüzde 98 müslüman bir ülke için çok düşük bir pay oranı olduğunu kaydetti.
Çan Caddesinde hizmet vermeye başlayan Bank Asya Biga Şubesi Müdürü Hayrettin Akay ise Biga'mıza hizmet etmekten mutluluk duyduklarını, müşterilerinin her türlü ihtiyaç ve beklentilerini karşılayacak organizasyon yapısına sahip olduklarını vurguladı. Akay, "Bölgede istihdama ve gelişime açık firmalara destek vereceğiz. Amacımız bireysel ve ticari bankacılık alanlarında öncü projelere imza atarak Biga ekonomisine katkıda bulunmak." diye konuştu.
 Açılışa, Biga Belediye Başkanı Mehmet Özkan,Biga Kaymakamı Fatih Genel, Biga Emniye Müdürü Beyhan Gündoğan,Biga Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Tuncay Yaşar,Sivil toplum kuruluşları,siyasi parti temsilcileri ve Biga halkı katıldı.
              
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)