BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporBakanlardan 'Filenin Efeleri'ne tebrik mesajları----

Bakanlardan 'Filenin Efeleri'ne tebrik mesajları

Bakanlardan 'Filenin Efeleri'ne tebrik mesajları
26 Haziran 2023 - 03:02 www.finansgundem.com

Gençlik ve Spor Bakanı Bak, Adalet Bakanı Tunç ve Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy, A Milli Erkek Voleybol Takımı'nın CEV Avrupa Altın Ligi finalinde Ukrayna'yı 3-2 mağlup ederek şampiyon olması dolayısıyla tebrik mesajı yayımladı.

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç ile Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Hırvatistan'da düzenlenen 2023 CEV Avrupa Altın Ligi finalinde Ukrayna’yı 3-2'lik skorla yenerek şampiyon olan A Milli Erkek Voleybol Takımı’na tebrik mesajları yayımladı.

Avrupa Altın Ligi'nde şampiyon olan 'Filenin Efeleri'ne bakanlar kişisel Twitter hesapları üzerinden yayımladıkları mesajlarla tebrik etti. 

Bakan Bak, "CEV Avrupa Altın Lig şampiyonu #FileninEfeleri! Harikasınız çocuklar harika!" ifadelerini kullanırken; Bakan Tunç, "Tebrikler #FileninEfeleri! CEV Avrupa Altın Ligi finalinde Ukrayna'yı 3-2 mağlup ederek 3'üncü kez kupanın sahibi olan A Milli Erkek Voleybol Takımımızı yürekten kutluyor, başarılarının devamını diliyorum" dedi. 

Bakan Ersoy ise "CEV Avrupa Altın Ligi Finali'nde Ukrayna'yı 3-2 mağlup ederek şampiyonluğa ulaşan ve Challenger Cup'a katılmaya hak kazanan #FileninEfeleri'ni tebrik ediyorum" diye paylaşımda bulundu.

Filenin Efeleri Altın Lig şampiyonu!

 

AK Parti Sözcüsü Çelik'ten AKPM raporuna tepki geldi

 

Yunanistan'da 4 Türk parlamentoya girdi

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)