BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBanka & Kredi KartlarıBakan'dan kart aidatı müjdesi----

Bakan'dan kart aidatı müjdesi

Bakan'dan kart aidatı müjdesi
30 Ekim 2013 - 10:39 www.finansgundem.com

Meclis gündemine bugün gelecek olan Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun Tasarısı, 'isteyenler için' kredi kartı aidatlarını ortadan kaldırıyor

Toplumun tamamını ilgilendiren bir düzenleme bugün Meclis gündemine geliyor.
Tüketicileri, tüketicilere mal ve hizmet satanları çok yakından ilgilendiren yasa tasarısı genel kurulda görüşülmeye başlanacak.
Yaklaşık 2.5 yıldır üzerinde çalışılan Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun Tasarısı’nın en güncel maddesi, kredi kartı aidatları. Konuyla ilgili, NTV yayınına katılan Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı açıklamalarda bulundu.
Yazıcı şunları söyledi:
Bankalar ya da finans kuruluşları artık yıllık kart aidatı, işletim ücreti ya da başka isim altında olsun hiçbir ücret almayacaklar. Düzenleme ile, böyle bir kredi kartı türü tüketiciye sunulmak zorunda. Tüketici ücret ödemek istemiyorsda o kartı alacak... Bankalar bir takım özellikler yükleyerek; özendirici, rekabet amaçlı başka kartları devreye sokabilirler.
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ali uzun30 Ekim 2013 12:51

    güç sizde ise postanızı atın bankaya. aidat iptali isteyin aksi halde kartı iptal ettirin. bak o zaman nasıl iptal ediyorlar..