BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBakan vizesiz Avrupa için tarih verdi----

Bakan vizesiz Avrupa için tarih verdi

Bakan vizesiz Avrupa için tarih verdi
13 Ekim 2015 - 14:50 www.finansgundem.com

Bakan Mevlüt Çavuşoğlu, Avrupa ile vizelerin kalkacağı tarihi açıkladı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Çavuşoğlu, bir derneğin organizasyonuna katılarak gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

MÜLTECİLER KONUSU
Türkiye'nin bir ateş çemberi içinde olduğunu vurgulayan Çavuşoğlu, "Kim yaparsa yapsın teröre karşı mücadeleyi sürdürmek gerekiyor. Türkiye bir ateş çemberi içindedir. Türkiye bu ateş çemberi içinde istikrarını sürdürüyor. Türkiye'de şu an 2 milyondan fazla mülteci var. Avrupa'ya 150 bin mülteci gitti diye Avrupa karıştı" dedi.

"2 YIL İÇİNDE AB İLE VİZELER KALKACAK"
Son yıllarda dünyada yaşanan ekonomik krizlere rağmen Türkiye'nin dünyanın en büyük ekonomilerinden biri haline geldiğine dikkat çeken Çavuşoğlu, "Türkiye, Dünyanın 17'nci, Avrupa'nın ise 6'ncı büyük ekonomisidir. BM'de 195 ülke var. 195 ülkede Türk malları bulunuyor. 70'den fazla ülkeye vatandaşlarımız vizesiz girebiliyor. AB ile de vize konusunda anlaşmalar yapıldı. 2 yıl içinde AB ile vizeler kalkacak. Türk vatandaşları İngiltere ve İzlanda hariç, çünkü onlar Schengen üyesi değil. Bütün Avrupa ülkelerinde rahatça dolaşabilecekler'' diye konuştu.
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • AKP kabusu14 Ekim 2015 11:08

    Ne kadar safız. AB mültecileri bize vermek için yemliyor. Hiç bir zaman yapmaz. Bu iki yüzlü adi topluluk Türkiyeyi daima kandırmıştır. Siz çıkıp neden böyle açıklama yapıyorsunuz yalan olduğunu bile bile. halkı niye uyutup AB nin ekmeğine yağ sürüyorsunuz. Kazançlı çıkacağınızı zanettiyorsunuz.