BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBakan Tunç açıkladı! O polisler hakkında soruşturma----

Bakan Tunç açıkladı! O polisler hakkında soruşturma

Bakan Tunç açıkladı! O polisler hakkında soruşturma
10 Aralık 2023 - 17:43 www.finansgundem.com

Adalet Bakanı Tunç, Somali Cumhurbaşkanının oğlunun karıştığı trafik kazası sonrasında olay yeri incelemesi ve ilk kusur değerlendirmesi yapan polisler hakkında soruşturma başlatıldığını açıkladı.

Adalet Bakanı Tunç, "Somali Cumhurbaşkanının oğlunun karıştığı trafik kazası sonrası olay yeri incelemesi ve ilk kusur değerlendirmesi yapan polisler hakkında soruşturma başlatıldı." dedi.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Somali Cumhurbaşkanı Hasan Şeyh Mahmud'un oğlu Muhammed Hasan Şeyh Mahmud'un karıştığı trafik kazası sonrası olay yeri incelemesi ve ilk kusur değerlendirmesi yapan polisler hakkında soruşturma başlatıldığını bildirdi.

Tunç, sosyal medya hesabındaki paylaşımında, "Somali Cumhurbaşkanı'nın oğlunun karıştığı trafik kazası ile ilgili olarak kaza sonrası olay yeri incelemesi ve ilk kusur değerlendirmesini yapan polis memurları hakkında adli soruşturma başlatılmıştır." ifadesini kullandı.

Alınan ikinci rapor üzerine iki rapor arasındaki çelişkinin giderilmesi ve kesin rapor alınması için Adli Tıp Kurumundan rapor beklendiğini belirten Tunç, sıfatı ne olursa olsun herkesin kanun karşısında eşit olduğunu, şüphelinin yakalanması için uluslararası prosedür dahil tüm sürecin titizlikle işletildiğini ve soruşturmanın tüm yönleriyle sürdürüldüğünü kaydetti.

Uluslararası yakalama kararı 

Muhammed Hasan Şeyh Mahmud ile ilgili İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan bir açıklama yapıldı. Savcılık, şüphelinin yakalanması için uluslararası tutuklama emri çıkartıldığını duyurdu.

Açıklamada "30 Kasım 2023 tarihinde İstanbul'da Kennedy Caddesi Aksaray istikametinde; bir motosiklet ile Somali Konsolosluğu'na ait aracın çarpışması neticesinde, motosiklet sürücüsü Yunus Emre Göçer'in yaralandığı olayla ilgili Cumhuriyet Başsavcılığımızca 'Taksirle Yaralama' suçundan derhal soruşturma başlatılmıştır" denildi. 

Başsavcılığın açıklamasında, "Göçer'in kazada yaralanması ve suçun niteliğinin, kusura ilişkin ilk tespitlerin dikkate alınarak şüpheli şahsın aynı gün ifadesinin alındığı ve serbest bırakıldığı" ifadelerine de yer verildi.

Somali Cumhurbaşkanı’nın oğlu ‘ölümlü kaza’dan aranıyor!

 

Tokat'ta feci kaza

 

AK Partili başkan kazada hayatını kaybetti

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)