BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBakan Soylu’dan telefon dinleme iddialarına yanıt----

Bakan Soylu’dan telefon dinleme iddialarına yanıt

Bakan Soylu’dan telefon dinleme iddialarına yanıt
06 Haziran 2018 - 14:07 www.finansgundem.com

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, CHP’nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce ve Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun telefon dinlemeleri iddialarıyla ilgili açıklamada bulundu.

Bakan Soylu, Kapalıçarşı esnafını ziyaret etti. Bakan Soylu ziyaretinin ardından burada gazetecilerin sorularını yanıtladı. Bakan Soylu, bir gazetecinin CHP'nin  cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun telefon dinlemeleri iddialarını sorması üzerine ''Kılıçdaroğlu’nun, Muharrem İnce’nin 'Telefonlarımız dinleniyor' sözü bir tiyatral gösteridir. Başka hiçbir şey değil. Bir tanesi ile ilgili böyle bir şey olsun halkın içine çıkan namerttir" diye yanıt verdi.

Bakan Soylu, Kandil’e olası harekat konusunda takvimin sorulması üzerine ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın sözlerini hatırlatarak, ''Bir gece ansızın her şey olabilir'' dedi.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Full06 Haziran 2018 17:40

    Siyasilerin işleri güçleri namerttir, seressizdir sözleri İspatlamazsan şerefsizsin deniliyor, sonra ispatlanınca da istifa eden yok. Bu kadar çok yemine, beylik sözüne güvenilmez, yalandır

  • KILIÇ06 Haziran 2018 16:19

    MUHALEFET GECE GÜNDÜZ NASIL KARA ÇALARIM HESAPLARI YAPIYOR SAYIN BAKANIM BİZ BUNLARIN KARA ÇALMASINA ALIŞTIK ONLAR ÜFLEYECEK YOLUNUZ AÇIK OLSUN BU HÜKÜMETİN EN BAŞARILI BAKANI SİZ OLUNCA SÜREKLİ İFTİRA ATACAKLAR.

  • Aykırı adam06 Haziran 2018 14:33

    Ciddiye almıyorum sözüne güvenilmez

  • Son durak06 Haziran 2018 14:19

    Bir ay önce tl namusunuzdu ama hala halkın önüne çıkıyonuz ama

  • Bika06 Haziran 2018 14:19

    Telefonların dinlenmediğini iddia edebilmek ancak dinleyenin iddiası olabilir. Her yerde gizli ya da açık kamera varken bu kadar iddialı olmamalı.