BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBakan Soylu: Yeni bir darbe planları var ama...----

Bakan Soylu: Yeni bir darbe planları var ama...

Bakan Soylu: Yeni bir darbe planları var ama...
09 Haziran 2018 - 10:49 www.finansgundem.com

Bakan Süleyman Soylu FETÖ ile ilgili çok çarpıcı bir açıklamada bulundu.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, CNN Türk'te Hakan Çelik'in sorularını yanıtladı. Bakan Soylu FETÖ ile ilgili çok çarpıcı bir açıklama yaparak “Yakaladıklarımız arasında itiraflar var. Bunların kendi aralarında planlarını öğreniyoruz. Yeni bir darbe, yeni suikast planları var. Ama buna güçleri yok. FETÖ, sübliminal mesajlarla darbe çağrısı yapmaya devam ediyor. Ülke içinde tehdit oluşturabilecek FETÖ hücreleri var' dedi.

Bakan Soylu’nun açıklamalarından satırbaşları:

Sayın Erdoğan Demirören nesli tükenen insanlardan biriydi. Allah rahmet eylesin.

PKK ile mücadele konusunda çok iyi bir entegrasyon sağlandı.  Hem Emniyet hem MİT hem de diğer istihbaratları katıyorum buna. MİT ve TSK mensupları arasında yoğun bir destek var. Terörle mücadele konusunda başarının bir nedeni de teknolojik üstünlük. Şimdi kendi üretimimizle İHA'lar, SİHA'lar zırhlı araçlar... Çözemediğimiz tek şey var.  El yapımı patlayıcılar. Bunu dünya da çözemedi. Sayın Cumhurbaşkanımız ortaya bir konsept koymuş. Mücadele stratejimiz değişti. Terörü kaynağında kurutmak. Önleyici istihbarat da çok önemli. Gerekli müdahaleyi anında yapılıyoruz. BU orada mücadele eden arkadaşlarımıza da moral veriyor. Çukur ve hendeklerden sonra PKK'ya karşı nefret oluştu. Bu bize büyük destek sağlıyor. Biz demokrasi ve hukuk içinde kalarak terörle ancak bu kadar iyi mücadele edilir. Aksi olsaydı Avrupa'da ensemizde boza pişirirlerdi. Oradaki bütün arkadaşlarıma bunun için teşekkür ediyorum. Her okulda öğretmen her hastanede doktor var.

OHAL AÇIKLAMASI

Seçimden sonra Türkiye oturur konuşur OHAL olmadan yoluna devam eder.

FETÖ ve terör örgütlerinin şöyle bir özelliği var. Çok konuşuyorlar az eylem yapıyorlar. Gerek PKK gerek FETÖ'nün engellenen çok eylemi var.  FETÖ ile mücadelemizi bir 15 Temmuz'da yakaladıklarımız var. İki Bylock üzerinden yakalananlar var. Üç ankesörlü telefonlar var. Yakaladıklarımız arasında itiraflar var. Bunların kendi aralarında planlarını öğreniyoruz. 

‘YENİ BİR DARBE YENİ SUİKAST PLANLARI VAR’

Yeni bir darbe, yeni suikast planları var. Ama buna güçleri yok. Özellikle Balkanlar'da çok güçlüler. Özellikle dışarıda da lojistik ayağını çözmeye çalışıyoruz. Avrupa'nın bir kısmında bunları içselleştirmiş durumda. Darbe de dahil bütün bunları kendi içlerinde değerlendiriyorlar. Her hafta terör örgütü lideri subliminal mesajlarla kendi örgünü ayağa tutmak için mesajlar veriyor.

‘EN TEHLİKELİLERİ KRİPTO OLANLAR’

Bunlar hala Türkiye'yi ele geçirebileceklerini sanıyorlar. En tehlikelileri kripto olanlar. Biz asil milletiz ama saf bir milletiz. FETÖ Gezi olaylarında var. Türkiye'deki tüm olaysız olaylarda parmağı var. Sosyal medya üzerinden destek arıyorlar. Bunların Facebook ve Twitter üzerinde etkileri var. Manüpülasyon yapıyorlar. Bunlar Türkiye'yi belli bir ısıda tutabilmek için dönem dönem yükseltmek dönem dönem eksiltmek için bunları kullandılar. FETÖ'nün otobanı bizi çok kuşatan bir otaban. Mesela PKK terör örgütü bize karşı bir hat kurmaz. Tamamen Kürt vatandaşlarımıza yönelik bir dil kullanır. Terörle mücadeleye giriyoruz. Tamamen asılsız şehit ve yaralı haberleri yapıyorlar.

‘KANDİL ŞİMDİ BİZİM İÇİN YAKIN HEDEF’

Kandil bundan önce bizim için uzak hedefti. Şimdi yakın hedef.  Uygun anı bekliyoruz. Terörün kaynaklarından biri Kandil'dir. Kandil sadece lojistik bir nokta değil. Terörün uluslararası buluşma mekezidir. Kandil Türkiye'nin gücünü sınayan psikolojik bir merkezdir.  Kandil aleyhine tek laf edemezsiniz.  Bu psikolojik baskı Doğu ve Güneydoğu'da vatandaşlarımızı canından bezdirdi. Bizim oradaki vatandaşlarımıza ayrı terör örgütüne ayrı davranışımız dengeleri değiştirdi.

‘YA BU HATTI GERİ ÇEKECEĞİZ YA DA…’

Şırnak ve Hakkari sınırları hattı düzgün hat olmadığı için fiziki olarak kontrol etmemiz zor. Kaçakçılıkla birleştirmişler.  Ağrı hattını kapatınca uzun süre sonra bu hatta eroin yakaladık. Yapmamız gereken bir şey var. Ya bu hattı geri alacağız ya da 25 kilometre ileri gidip bir hat kuracağız. Bazı yerlerde 40 kilometre varsa da ortalama 25 kilometre. Şu an ikincisini yapıyoruz.

ETİKETLER :
YORUMLAR (21)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Koçak 10 Haziran 2018 23:05

    Sayın süleyman SOYLU doğru söylüyor ama nankörsünüz yorumları okuyunca iğrendim resmen ne kadar vatan haini varmış içerimizde sonuna kadar devam ölümüne devam .

  • Vatandas09 Haziran 2018 20:34

    Sana Null cok yakisir. Yeter bi bas git yaww oy icin biraz onur, haysiyet yaww biraz dik durun

  • Enişte 😎09 Haziran 2018 15:00

    Ya öyle bir şey olsa ENİŞTE haber verir. Sakin olun 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

  • #TAMAM 09 Haziran 2018 14:47

    ASIL DARBEYİ 24 HAZİRANDA MİLLİYETTEN YIYECEKLER.IŞTE O ZAMAN...

  • Halk09 Haziran 2018 14:21

    Bu ülkede asıl darbe 15 temmuzdan sonra yapılan devletin altüst edilmesi ve full yandaşlaştirilmasi politikası ile yapıldı. Hala alkış tutanlar var. Şahsi pozisyonları istihkam etmek için yapılan birsuru oyun ve devletin altüst edilmesini görmemek için kör olmak lazım. Ben bu halkı akıllı sanırdım.

  • xx09 Haziran 2018 13:27

    1960 lardan bu yana bütün partiler icazet almış bu fetö deyusundan.Şimdi bitiren adam fetöcü ha...Hadi ordan...Darbecilerin yol verdiği adam K.k.'na ne diyeceğiz...

  • SEÇMEN09 Haziran 2018 13:17

    var tabi, 24 haziran DA halk size gerekli darbeyi vuracak merak etmeyin, adamlar paranoyak,

  • yılmaz10 Haziran 2018 00:49

    paranoyak diyorsun ya,yani hayalen oldu 15 temmuz,yani 17-24 aralıkta iktidarın vesvesesi,gezi olaylarıda piknikti,40 gün taksim işgal edilip yerler dışkıdan geçilmemişti,bu söylediğine en çok cia yetkilileri gülüyordur,ne yapsak yiyorlar,basit oyun türkiyeye yeter diye,15 temmuzdaki 240 şehitin yakınlarına da git söyle yakınlarınız ölmedi paranoyaksınız ,hayal görüyorsunuz diye...

  • bir yorum09 Haziran 2018 12:58

    Şu anda Cumhurbaşkanımız RTE sevmeyen hatta nefret eden batılılar Türkiyede yapılacak bir darbeye balıklama destek vereceklerdir.Zira Türkiye artık batılılar karşısında ezik bir devlet değil hakkını arayan bir devlet haline gelmektedir.Akdenizdeki petrol ve doğalgazdan hakkını istemektedir.Batılılar ise Türkiyeye zırnık koklatmak niyetinde değillerdir.Onun için Batılılar Türkiyede darbe yapacak kim varsa onu destekleyeceklerinden hiç kuşkunuz olmasın.BATILILAR HİÇ BİR İDDİASI BULUNMAYAN İMF YE AVUÇ AÇMIŞ DEVAMLI BORÇLAR İÇİNDE YÜZEN ESKİ TÜRKİYEYİ GERİ GETİRMEK İÇİN OYUN ÜZERİNE OYUN KURMAKTADIRLAR.

  • Nordik09 Haziran 2018 14:19

    Cidden kafayı yemiş Halk. İktidarın her dediğine inanıyorlar. Yahu ülkeyi düşünen Yok. Ülkenin dört yıldır yanmasının ve tüm devletin iflas etme nedeni koltuk korumak amaçlı devletin altüst edilmesi. Üç dört sene önce olanlari ne çabuk unuttu bu halk? Şaşırıyorum. İnsan gerçekten hayret ediyor.

  • ali09 Haziran 2018 14:08

    Tebrikler... ANCAK BU KADAR GÜZEL ANLATILABİLİRDİ.

  • bir yorum09 Haziran 2018 12:53

    Darbeleri önlemenin yolları aranmalıdır.Mesela birlikler sürekli yer değiştirilmeli komutanlar ise daha fazla yer değiştirilmelidir.Bir birliğin yeri değişince komutanlarıda aynı yere değil değişik yerlere dağıtılmalıdır.Komutanların görev bölgeleri süreli değişmelidir.Ayrıca orduda facebook,twitter,instagram vb yabancı menşeli sosyal medyaların askeriyede kullanılması yasaklanmalı yerli bir sosyal medya oluşturulup askerlerin bu sosyal medyayı kullanması sağlanmalıdır.Ve bu sosyal medyada devamlı takip edilmelidir.Bunlar önlemlerden sadece 2 si başka düşünülebilecek br sürü önlem alınabilir.Amaç batılıların tekrar Türkiyede hegemonyalarını önlemek için darbelerin önlenmesi stratejisi geliştrilmelidir.Çünkü darbeler batılılar özellikle amerika,ingiliz,alman,fransızlar tarafından desteklenirler.Bu bilinmelidir.

  • bir yorum09 Haziran 2018 12:47

    Bu ülkede selçuklulardan beri devamlı darbe var.Yani siz hiç tarih okumuyormusunuz.Allaettin Keykubatı öldürüp darbe yapan 2.gıyasettin keyhüsrevdi,Yine osmanlılarda da bir çok darbe teşebbüsü olmuştu.Bu ülke böyle bir ülke.Onun için geçmişten günümüze kadar bütün darbelerin darbe girişimlerinin analizleri yapılmalıdır.Türkiyedeki tarih enstitüleri buna yönelik yoğun çalışma başlatmalıdır.Masa başında oturmakla bilim insanı olunmaz.Şimdi bundan sonra bu ülkede her zaman darbe olma ihtimalinin kuvvetli olduğunu söyleyebiliriz.Darbe de depremlere benzer.Önce enerji birikir birikir birikir sonra uygun ortamı bulduğunda hemen patlak verir.Şu anda Türkiyede darbe enerjisi birikiyor ne zaman patlak verir kestirmek güç fakat darbeye hevesli bir sürü insan olduğu da aşikar.Bundan sonra sisinin darbesi gibi geliyorum demez baskın bir darbe olur.İşte baskın bir darbe için etkin önlemler alınmalı ve süreklilik sağlanmalıdır.

  • Bika09 Haziran 2018 12:14

    Hangisi gerçek ? 2013 öncesi mi yoksa 2013 sonrası S.Soylu ! Arşivden izlenen videolarda Feto övgülerini yapan ikiz kardeşi mi ?

  • Kripto 09 Haziran 2018 11:42

    Feto nun en tutkulu müritleri bugün anti fetö olmuş. Kimbilir belki bu şekilde kriptoyu güçlendiriyorlardır.

  • Itri09 Haziran 2018 11:29

    Çok korktum:)

  • Eren 09 Haziran 2018 11:18

    Siyasi partide iç kavga çıkınca, bütğn fetocukar da ikiye bölündü. Ve bütğn toplantılar olurken Alp yandaşı olanlar zaten haberleri bütün detayları Alp ye uçuruyordu. Subaykar içindende aynı durum söz konusuydu, yarısı Akp yandaşı yarısı deri yandaşı olmuştu, ve bütün işler bu yapı içinde süre geldi.

  • Ad soyad09 Haziran 2018 11:12

    Bu söyledikleriniz ancak 15 temmuz hakkında halka acikladiklariniz kadar inandırıcı. Enişteden darbeyi öğrenmem gibi yani.

  • ALGI09 Haziran 2018 11:12

    BİZE DARBE YAPACAKLAR. OYLARINIZI BIZE VERİN 😣😣😣😢😢😢😢

  • Tam traji komik09 Haziran 2018 11:10

    " Yolsuzluk yapanları akp den çıkarırsak adam kalmaz " #### " Erdogandan hesap sormazsam namerdim " Süleyman Soylu. Anlatmaya gerek yok görüyorsunuz !!!

  • Ali ergül 09 Haziran 2018 11:05

    Hadi lan ordan. Gideceğinizi anladınız. Siz her türlü plan yapıyorsunuz.