BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBakan Nebati: Daha iyi haberler gelecek----

Bakan Nebati: Daha iyi haberler gelecek

Bakan Nebati: Daha iyi haberler gelecek
19 Mart 2022 - 14:40 www.finansgundem.com

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, "Çok daha iyi haberler gelecek, Türkiye fırsatlar ülkesi" dedi.

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati Antalya'da düzenlenen TÜGİK İş Zirvesi'nde yaptığı konuşmada, "Çok daha iyi haberler gelecek, Türkiye fırsatlar ülkesi" ifadesini kullandı.
Bakan Nebati, “Bu yıl 250 milyar dolar ihracat hedefini aşacağız. Vergi kanunlarında yaptığımız değişiklikle 850 bin esnafımızın kazançlarını gelir vergisinden istisna tuttuk” dedi.

“Ayağımızın tozuyla Londra'dan geldik. Önce Fransa'da İklim ve Şehircilik Bakanı'mız Murat Kurum Bey ile istişareler gerçekleştirerek fon yatırımcılarıyla bir araya geldik. Türkiye tam bir ilgi alanıdır” diyen Nebati, “Gelebilecek her türlü yatırım için başta bürokratik engeller olmak üzere her türlü engellerin kaldırılmasında ön ayak oluyoruz” dedi.

 “Milli para birimimize lütfen güvenin” diyen Nebati, “Faiz ve kur odağında sığ bir alanın içinde sıkışan Türkiye ekonomisini kurtardık elhamdülillah” dedi.

Nebati ayrıca, “Elbette her şirket kazanacak. Ama bu işten farklı bir şekilde gelir elde edeceğim diyenlere enflasyonla mücadele timi gönderiyoruz” ifadelerini kullandı.

Bakan Nebati duyurmuştu: Beklenen proje hayata geçiyor!

Bakan Nebati: Enflasyonu düşürmeye yönelik bir dizi adım attık

Nebati: Yurt dışındaki yatırımcılar "Türkiye var" demeye başladı