BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBahçeli'nin basın danışmanından Arınç'a ağır sözler: FETÖ ve PKK sevdalısı----

Bahçeli'nin basın danışmanından Arınç'a ağır sözler: FETÖ ve PKK sevdalısı

Bahçeli'nin basın danışmanından Arınç'a ağır sözler: FETÖ ve PKK sevdalısı
10 Eylül 2019 - 08:06 www.finansgundem.com

Bahçeli'nin basın danışmanı Çiçek, Arınç'ın CHP'li Kaftancıoğlu ile ilgili sözlerine tepki gösterdi. Çiçek, AKP kendi bünyesindeki FETÖ ve PKK sevdalılarından kurtulmalıdır" dedi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Basın Danışmanı Yıldıray Çiçek, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda Bülent Arınç'ın hapis cezası alan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ile ilgili açıklamalarına tepki gösterdi.

Çiçek, Arınç'ın Kaftancıoğlu'na verilen hapis cezasıyla ilgili olarak söylediği, "Kaftancıoğlu'nu sevmiyor olabiliriz. Seçimi kazandı bir kahraman haline getirdiler. Attığı mesajların hiçbirisine katılmıyorum. Ama ifade özgürlüğüne saygı duymalıyız, tahammül etmek zorundayız" sözlerine karşılık olarak, "Bülent Arınç, PKK ve FETÖ safında Cumhurbaşkanı Erdoğan'a savaş açmıştır. AKP kendi bünyesindeki FETÖ ve PKK sevdalılarından kurtulmalıdır" dedi.

AKP kendi bünyesindeki FETÖ ve PKK sevdalılarından kurtulmalıdır" dedi.

​Çiçek ayrıca, yaptığı bir diğer paylaşımda ise Arınç'ın 'Cumhurbaşkanı Erdoğan'a düşmanlık edenleri kutsadığını' söyledi ve şu ifadeleri kullandı:

"Bülent Arınç aylardır 'MHP ile ittifaka karşıyım' diyor. HDP’li Ahmet Türk’e sahip çıkıyor, PKK-HDP sevdalısı Canan Kaftancıoğlu’na sahip çıkıyor, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a düşmanlık edenleri kutsuyor. Truva Atı bile değil artık! MHP’ye düşman ama herkese sevgi kelebeği oluyor!"

ETİKETLER :
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Siyasi uzman10 Eylül 2019 19:29

    Arınç yakında Babacan’ın partisine gider. Babacan Erdoğan’ın uykularını kaçıran adam. İlk seçimde yüzde 10’u geçer.

  • şaban balkan10 Eylül 2019 11:21

    sayın arınc guzel ülkemden elini cek yeter fetoyu savundun sıra pkk da seni allaha havale ediyorum süphesizki herseyi bilen rabbim sanada er gec hakettiğini verecektir...bıktıkkk senden  cok meraklıysan pensilvanyaya git yada kandile git seni bu ulkede görmek istemiyoruz cek pis ellerini cennet ulkemden

  • Rıza 10 Eylül 2019 10:54

    Sevilecek bir yanınız yokki adam ne yapsın?

  • hulusi10 Eylül 2019 10:07

    Peki Bahçeli ne sevdalısı. Hiç buna kafa yordunmu ve de niçin diye. İğneyi başkasına batırıken cuvaldızı da demiş atalarımız.