BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBahçeli'den koalisyon için tek şart!----

Bahçeli'den koalisyon için tek şart!

Bahçeli'den koalisyon için tek şart!
22 Haziran 2015 - 15:25 www.finansgundem.com

MHP lideri Bahçeli'nin danışmanı Metin Özkan, koalisyon senaryolarının en çok tartışılan noktası olan 'çözüm süreci'ne ilişkin açıklamalarda bulundu

MHP Genel Başkan Devlet Bahçeli'nin danışmanı Metin Özkan, MHP'nin koalisyon konusunda üzerinde en çok durduğu 'çözüm süreci' konusunda, MHP'nin de anaların ağlamasına karşı olduğunu ancak "kırmızı çizgilerinin bulunduğunu" açıkladı. Özkan, MHP'nin çözüm süreci konusundaki yaklaşımına ilişkin tek bir şartı olduğunu, bunun da 'PKK'nın silah bırakarak masaya oturması'ndan geçtiğini söyledi.

NTV canlı yayınında açıklama yapan Metin Özkan, MHP'nin AK Parti'yle anlaştığı; "Bakanlıkların verildiği, görüşmelerin yapıldığı"na ilişkin iddiaları reddetti, bu konuda yapılan haberlerin hepsinin asılsız olduğunu ifade etti.

İşte Özcan'ın o açıklamalarından çarpıcı satırlar:

"DEVLETLE MASAYA OTURURKEN KESİNLİKLE ŞARTI OLMAYACAK"


MHP analar ağlasın istemiyor. Doğudaki kardeşlerimizin üstünde PKK'nın tehdidi kalsın istemiyoruz. Çözüm mutlaka istenen bir şey ama MHP'nin kırmızı çizgileri var. Terör örgütü mutlaka silahı bırakacak, devletle masaya otururken kesinlikle şartı olmayacak.

MHP, HDP İLE KOALİSYON YAPAR MI?

Bu ülkede Sayın Öcalan diyen Selahattin Demirtaş'la nasıl koalisyon kurabiliriz. Bu ülkenin emniyet müdürünü tokatlayan HDP milletvekili. Bizim onlarla bir araya gelmemizi isteyenler PKK sempatizanıdır.

Bu ülkede ezan dinmeyecek, bayrak inmeyecek diye söz verdik.
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • alfi22 Haziran 2015 23:07

    Ayni sıfatı kullanan vatandaşa neden simdi yeşil ışık yaktiniz?? Bu kadar iki yüzlülük olmaz, haysiyet denen sey kalmamış, yazıklar olsun..