BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBahçeli bugün konuşacak----

Bahçeli bugün konuşacak

Bahçeli bugün konuşacak
24 Ağustos 2017 - 08:12 www.finansgundem.com

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, uzun bir aradan sonra bugün kameraların karşısında olacak. MHP lideri, gündemdeki gelişmeleri düzenleyeceği basın toplantısı ile değerlendirecek

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, MHP'li muhaliflerin parti kurma çalışmaları, Suriye'de yaşanan gelişmeler ve CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun tutuklanacağı iddiası başlıklarını değerlendirmek üzere kameraların karşısına geçecek.

Basın toplantısının en önemli başlığı, muhaliflerin yeni parti hazırlığı olacak. Meral Akşenir'in ekibine katılan Koray Aydın, Bahçeli'yi "HMP tek 1 kişinin partisi oldu" sözleriyle eleştirmişti.

Bahçeli eleştirilere yanıtı, basın toplantısında verecek. Sınır ötesinde yaşanan gelişmeler de Bahçeli'nin gündeminde olacak.

Afrin ve Telafer'deki son durum ile ilgili düşüncelerini paylaşacak olan MHP liderinin, Kuzey Irak Bölgesel Kürt yönetiminin 25 Eylül'de yapacağı referanduma bir kez daha tepki göstermesi bekleniyor.

Bahçeli iç siyasete yönelik olarak da, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın racon çıkışı ile, Kılıçdaroğlu'nun tutuklanacağı iddiasına yönelik mesajlar vereceği belirtildi.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)