BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBaba o sırada Pokemon Go oynamış----

Baba o sırada Pokemon Go oynamış

Baba o sırada Pokemon Go oynamış
30 Mayıs 2018 - 06:12 www.finansgundem.com

Paris'te Malili kahraman göçmen tarafından balkondan sarktığı sırada son anda kurtarılan çocuğun babası, o dakikalarda market alışverişi dönüşü Pokemon Go oynadığı ortaya çıktı

Fransa’nın gündemine oturan Mali göçmeni ‘kahraman’ Mamoudou Gassama ve balkondan sarktığı sırada hayatını kurtardığı 4 yaşındaki çocuğa dair detaylar ortaya çıkıyor.

Dördüncü kattaki evlerinin balkonundan düşmek üzereyken yoldan geçen Gassama’nın hiç tereddüt etmeden binanın dış cephesinden tırmanarak müdahale ettiği minik çocuğun babasının, o kritik dakikalarda Pokemon-Go oynadığı ortaya çıktı.

Olayı soruşturan Fransız Savcı Francois Molins, gözaltına alınan çocuğun babasının oğlunu evde tek başına bırakarak markete gittiğini, alışveriş bittikten sonra da yolda Pokemon-Go oynadığını belirtti.

Paris’te babasıyla birlikte yaşayan çocuğun annesinin ise Reunion Adaları’nda yaşadığı belirtildi.

Savcı Molins, babasının kapıyı oğlunun üzerine kilitleyerek alışverişe gittiğini aktardı.

Kahramanlık anlarına ait videonun sosyal medyada hızla yayılmasının ardından Gassama, ‘kahraman’ diye nitelendirilerek Fransa’nın gündemine oturmuştu.

Gassama’yı Elysee Sarayı’na davet eden Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, ülkede göçmen statüsüyle yaşayan Malili kahramana cesaret madalyası takarak Fransız vatandaşlığı vermiş ayrıca Gassama’ya itfaiyede iş verileceğini de kaydetmişti.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)