BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporAziz Yıldırım'dan sıkıyönetim ilanı----

Aziz Yıldırım'dan sıkıyönetim ilanı

Aziz Yıldırım'dan sıkıyönetim ilanı
25 Ekim 2014 - 08:50 www.finansgundem.com

G.Saray yenilgisi sonrası geçtiğimiz Çarşamba günü Samandıra'ya çıkarma yapan Başkan Aziz Yıldırım'ın etkisi sürüyor

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın Çarşamba günü çıkarma yaptığı Samandıra'da sıkı yönetim sürüyor. Sarılacivertli ekip, dün G.Birliği maçının hazırlıklarını tamamlandı. Başkan'ın talimatıyla mesai saat 10.00'daki kahvaltı ile başladı. Tüm takım kahvaltıda buluşurken ardından rakip G.Birliği'nin analiz kasetleri izlendi. Teknik Direktör İsmail Kartal'ın maça yönelik uyarı ve taktik statejilerini içeren toplantı yapıldı. Öğle yemeği yine hep birlikte yenildi. Ardından sağlık heyetinin verdiği bireysel çalışmalar yapıldı. 18.00'deki taktik idmanın ardından ise takım kampa girdi. 

DİVAN TOPLANIYOR

F.Bahçe Yüksek Divan Kurulu toplantısı bugün yapılacak. Faruk Ilgaz Tesisleri'nde Başkan Vefa Küçük başkanlığında saat 10.30'da başlayacak toplantıya Başkan Aziz Yıldırım ve yönetim kurulu üyeleri de katılacak. Toplantıda yönetim raporları okunurken 40 ve 50 yıllık üyelere plaket de verilecek. 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)