BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporAziz Yıldırım yeniden aday oluyor----

Aziz Yıldırım yeniden aday oluyor

Aziz Yıldırım yeniden aday oluyor
21 Ekim 2013 - 11:24 www.finansgundem.com

Genel kurulda oday olup olmayacağı tartışılan Başkan Aziz Yıldırım, basın mensuplarına önemli açıklamalar yaptı

Fenerbahçe'de 2 Kasım'da yapılacak olan olağanüstü genel kurulda oday olup olmayacağı tartışılan Başkan Aziz Yıldırım, basın mensuplarına önemli açıklamalar yaptı.  
 
Fener'de Başkan Yıldırım, 2 Kasım'da yeniden aday olacağını belirterek, "Metris'te aday oldum 5 bin oy aldım. Elimi kaldırdığım an bu 5 bin kişi yine bana oy verecek. Sandık 'Bırak' derse bırakırım" dedi.

Faik Çetiner, Celal Kolot, Sinan Engin ve Necil Ülgen gibi gazeteciler ve eski idarecilerle yaptığı sohbette Yıldırım, yeniden aday olacağını söyledi.

Star Gazetesi'nin haberine göre; 3 Temmuz süreci nedeniyle ağır eleştiriler alan Fener'in Başkanı'nın adaylık için kitap bastırdığı ortaya çıktı. Yıldırım da bu gazetecilere "Tüzük tadilatı yapacağız. Ben sonkongrede Metris'teydim. Oradan aday oldum ve 5 bin kişi oy verdi. Elimi kaldırdığım an bu 5 bin kişi yine bana oy verecek" dedi.

Yıldırım şöyle devam etti: "Bu oyu rahatlıkla alırım. Ancak sandık bana 'Bırak' derse bırakırım. 15 Kasım'da Ersun Yanal'la sportif bir toplantı yapacağım. Kimseyigöndermeyeceğiz. Gereken takviyeleri de yapacağız." Bu arada eski yönetici Şevket Yılmaz da Yıldırım'ın yeniden aday olmasını desteklediğini açıkladı.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)