BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporAziz Yıldırım motivasyona başladı----

Aziz Yıldırım motivasyona başladı

Aziz Yıldırım motivasyona başladı
10 Mart 2014 - 06:41 www.finansgundem.com

Fenerbahçe’nin patronu Aziz Yıldırım, Trabzon yolculuğu öncesi tesislerde bir araya geldiği takıma, “Yolunuz açık olsun. Size güveniyorum" dedi

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Trabzon deplasmanı öncesi takımı Can Bartu Tesisleri’nden tek tek uğurladı.

Hak mahrumiyeti cezası olduğu için Trabzon’a gidemeyen Yıldırım, sabah yapılan son çalışmanın ardından futbolcularına başarı dileğinde bulundu. Antreman sonrası futbolcuları ile bir süre görüşen Aziz Yıldırım, “Yolunuz açık olsun. Size güveniyorum. Kazanın gelin ve tüm camiayı sevindirin” dedi. Sarı-lacivertli oyuncular da başkana galibiyet sözü verdi. Ardından çıkış kapısının önünde duran ve her oyuncusunun tesis dışına çıkarken elini sıkan Yıldırım’ın bu tavrı takım üzerinde ciddi bir etki yarattı.

Hafta boyunca takımı bir an olsun yalnız bırakmayan, adeta futbolcular gibi kampa giren Yıldırım, herkesle yakından ilgilenmiş, motivasyonun üst düzeyde kalması için elinden gelen gayreti göstermişti.

Aziz Yıldırım son olarak oyuncular otobüse binmeden önce takıma bu maç için özel prim verileceğini de müjdeledi. Yönetim ayrıca futbolcuların kritik Trabzonspor maçı öncesi te alacaklarının büyük bölümünü de ödedi. Böylelikle başkan, Trabzon yolculuğu öncesi takıma hem maddi hem de manevi destek oldu.

Bu arada sarı-lacivertli kafileyi tesis kapısında bekleyen çok sayıda taraftar, tezahüratlar yapıp meşaleler yakarak takımlarına destek verdi. Uğurlama esnasında taraftarların elinde, üzerine bordo-mavi renklerle, “Al sana kupa Trabzon” yazılmış bir su güğümünün bulunması dikkati çekti.

Çiçek verdiler

Takımın tesislerden ayrılmasının ardından araçlarıyla sarı-lacivertli  kafileyi taşıyan otobüsü takip eden taraftarlar, Sabiha Gökçen Havalimanı’na kadar takıma eşlik etti. Havalimanı girişinde de tezahüratlarla takımlarına  desteği sürdüren taraftarlar, havalimanı içinde de oyunculara ve teknik heyete çiçek verdi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)