BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporAziz Yıldırım derbide neler yaşadı----

Aziz Yıldırım derbide neler yaşadı

Aziz Yıldırım derbide neler yaşadı
02 Aralık 2013 - 07:35 www.finansgundem.com

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, maç boyunca heyecandan yerinde duramadı

Fenerbahçe ile Beşiktaş arasındaki müthiş mücadele geride kaldı ama oynanan futbol ve ortaya konan futbol herkesin hala dilinde... Şükrü Saracoğlu Stadı'ndaki zorlu 90 dakikada Fenerbahçe uzun süre 10 kişi kalmasına rağmen ortaya koyduğu mücadele ve maçı kazanma hırsı büyük takdir topladı. Raul Meireles'in 30. dakikada oyundan atılmasının ardından ortak düşünce Beşiktaş'ın daha rahat oynayacağı ve maçı kazanacağı şeklindeydi. Ancak Ersun Yanal'ın talebeleri özellikle karşılaşmanın ikinci yarısında öyle bir futbol sergilediler ki herkesi kendilerine hayran bıraktılar.

Habertürk'te yer alan habere göre, Sarı-Lacivertliler'in bu müthiş mücadelesine şapka çıkartanlardan biri de Başkan Aziz Yıldırım'dı. FB TV'de karşılaşmayı izleyen başkan Yıldırım'ın maç boyunca heyecandan yerinde duramadığı ve 90 dakikanın bitiş düdüğünde bu heyecanıyla bardakları kırdığı öğrenildi. Takımın oyunundan büyük keyif alan başkan Aziz Yıldırım'ın derbi yorumu ise kısa ve net oldu: Ben artık bu maçtan sonra şampiyon olacağımıza daha çok inandım.
 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)