BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAyvatoğlu’na 20 yıl hapis istemi----

Ayvatoğlu’na 20 yıl hapis istemi

Ayvatoğlu’na 20 yıl hapis istemi
14 Ağustos 2021 - 08:53 www.finansgundem.com

Lüks bir araç içerisinde uyuşturucu kullanırken çekilen görüntüleriyle gündeme gelen AKP çalışanı Kürşat Ayvatoğlu’nun da aralarında bulunduğu 7 kişi hakkında Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’nca hazırlanan iddianame kabul edildi

İddianamede, Kürşat Ayvatoğlu'na ilişkin görüntülerin alacaklı olduğu arkadaşı tarafından yayıldığı belirtildi ve Adli Tıp Kurumu'nca şüpheliler hakkında hazırlanan rapora da yer verildi. Ayvatoğlu'nun kan, idrar ve saç örneklerinde uyuşturucu ve uyarıcı maddeler tespit edildiği belirtildi. Rapora göre Ayvatoğlu'ndan alınan örnekler üzerinde yapılan incelemede, kanında uyuşturucu ve uyarıcı maddelerden 19 ml. metamfetamin, 13 ml. morfin ve morfin metaboliti ve 46 ml. kokain metaboliti benzoilekgonin tespit edildi.

Ayvatoğlu'nun, geçen mart ayında lüks bir araç içinde arkadaşlarıyla beraber uyuşturucu kullanırken çekilmiş görüntüleri ortaya çıkmış ve bu görüntülerin sosyal medyada yayılmasının ardından Ayvatoğlu, “uyuşturucu madde kullanmak ve uyuşturucu madde kullanımını özendirmek” suçlarından gözaltına alınmıştı. AKP çalışanı Kürşat Ayvatoğlu, ifadesinde “Burnuma çektiğim madde pudra şekeridir” demiş ve serbest bırakılmıştı. Ancak ikinci kez gözaltına alındığında, uyuşturucu kullandığını kabul etmişti.
(Asuman Aranca /Sözcü)

Kürşat Ayvatoğlu hakkında iddianame hazırlandı

Kürşat Ayvatoğlu'ndan pudra şekeri açıklaması

YORUMLAR (11)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • KASIM YANTIR15 Ağustos 2021 11:44

    benim kuşkularım var ak parti ve mhp nin içine sızıp hükümeti küçük düşürmeye çalışan ajan mı diye.insanın aklına gelmiyor dese yalan olur.

  • : )15 Ağustos 2021 12:45

    Koskoca mit bunu nasıl bilmez. heryer iha siha, sınırlarda duvarlar. uçan kuş izlenıyor. dağdakı pkk sayısı tek tek bılınıyor. ki tek başına bukadar işi yapacak biri superman da deıl. buyukişler bunlar. organize edecek kişi çok güçlü olmalı. bugun sokakda kaçak sıgara satsan, bırak pudrayı ertesı gun polis alır goturur merkeze.. ki pudra satıyorsun, mılarlarca para kazanmışsın.  nasıl oluo bu ıs ?

  • Pala14 Ağustos 2021 17:56

    Fetocu deseler, ev hanımı bile olsa 6 yıl 3 ay alır. Uyuşturucu ticareti yapıp, milyonları götürse 1 2 yıl anca yatar.

  • Giza14 Ağustos 2021 17:42

    Yaw he inandık

  • Mucise Reis ;)14 Ağustos 2021 16:51

    İşin saçma yanı ehliyeti ömür boyu iptla olması gerekiyor. Ama adam pudra şekeri kullandığı halde otomobil kullanmaya aylarca devam etti. Şuan hala o raporlara rağmen emniyet genel müdürlüğü ehliyeti iptal etmesi ise, BAKAN İLE YAN YAN FOTOĞRAFI OLDUĞUNDANDIR demek lazım :D alıştık... Gerçekten pudra şekeri kullandığı belgelendi ise, ehliyet ömür boyu men olması lazım. Ama chp li olduğundan arkadaş, işlemler isteksiz ve uygulanmama gayreti görüyorum. CHP nin ne özelliği varda, anayasal ve yasal kanunlar uygulanmıyor. Pudra çekip birini canınamı zarar vermesi lazım ? . Haberci kalmadı ki, haber yapıp ehliyeti iptal mi değil mi peşinde koşsun. işleri güçleri ALKIŞ HABERİ yapmak.

  • www14 Ağustos 2021 16:30

    Kullanmaktan hüküm giyer , tutuklanmaz , gerisi hikaye

  • Salih Salih 14 Ağustos 2021 16:04

    Az bile 30 ver sonra adli kontrol yazıklar olsun hukuk yok bitmiş

  • oktay doğaner14 Ağustos 2021 14:01

    1. normal bi insan burnuna pudra şekeri çeker mi ?2. bi çalışan denilen bu kişi bu lüks yaşamı nasıl yaşıyor ? bu uyuşturucuyu nerden bulup hangi parayla alıyor ?ülkemizde meydana gelen tüm olaylar insanlarımızı haklı olarak büyük bir karamsarlığa ve ümitsizliğe düşürüyor.Yüce ALLAH dan  güzel vatanımına her yönden yardım etmesini ve her türlü sıkıntıya, belaya karşı koyabilecek gücü nasip etmesini diliyorum.

  • Can14 Ağustos 2021 13:09

    Niye yaaa adamın ne günahı var o kadar Zeki birini akıllı birini siz neden mahküm ediyorsunuz bu adaletsizliğe DUR demek farz oldu, pudura şekeri çekiyordu burnuna siz ne sandınız :)) kendi aklıyla oynuyor Türkiye Cumhuriyeti vatandaşına da aynı uygulamayı yapacağını düşünen zihniyet sen ancak kendi beynini kandırırsın mahkeme bir de kandırmadan verseymiş sana bir 20 yıl bol bol toz şeker Çek şimdi

  • Hehe14 Ağustos 2021 11:46

    Kac yil gundur o gundur turkiyede adalet 🤣🤣

  • : )14 Ağustos 2021 09:33

     haberler artık chp li akp li diye yazıyorlar.  mahkumlarımız bile ayrıştırılıyor o kadar karşıtlık her alana girdi.