BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaAysal'ın santralinde inşaat bitiyor----

Aysal'ın santralinde inşaat bitiyor

Aysal'ın santralinde inşaat bitiyor
12 Temmuz 2013 - 14:06 www.finansgundem.com

Ünal Aysal'ın hakim ortağı olduğu Unit Grubu'nun Gebze'deki inşaatı Aralık ayında devreye alınıyor

Türkiye ile bölge ülkelerde enerji projeleri geliştiren ve üretim santrallerinde ortaklıkları bulunan Unit Grubu'nun yüzde 60 hissedarı olduğu Gebze'deki 865 MW'lık Yeni Elektrik Doğalgaz Çevrim Santrali'nin inşaatı tamamlanarak test aşamasına geldi.
Santralin en geç Aralık ayında devreye alınması hedefleniyor.Yıllık 6.5 milyar kWh elektrik üretim kapasitesi olan santralin yapımına 2011 yılında başlanmıştı. Santralin yüzde 40'lık kısmı ise İtalyan Ansaldo  şirketine ait.
Santralin 700 milyon dolarlık finansmanı ise Garanti Bankası , İş Bankası , Yapı Kredi Bankası  ve Vakıfbank  tarafından sağlanmıştı.
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • MUTLU12 Temmuz 2013 15:24

    1 KURAŞA MAL ET DEVLETDEN ALDIĞIN PARALA ELEKTRİK ÜRET SONRA 10 KURUŞA VERESİN BAŞKAN SEN İŞİNİ BİLİRSİN ORDADA Bİ MANİPİLASYON YAPARSIN DEVLETİ Bİ TERSE DÜŞÜR ZYAPMADIĞIN BİR İŞ DEĞİL SANKİ SONRA NAM YAP GS BAŞKANDA OLURSUN CEM UZANDA