BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporAykut Kocaman'dan şampiyonluk kehaneti----

Aykut Kocaman'dan şampiyonluk kehaneti

Aykut Kocaman'dan şampiyonluk kehaneti
18 Nisan 2018 - 10:25 www.finansgundem.com

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, şampiyonluk yarışı ile ilgili ilginç değerlendirmeler yaptı.

Galatasaray'ın Başakşehir'i yenerek yeniden liderlik koltuğuna oturmasına en fazla sevinenlerden birisi de Aykut Kocaman oldu. Ligin ilk yarısında "Puan farkı suni" şeklindeki sözleri büyük yankı uyandıran Fenerbahçe'nin hocası, G.Saray- Başakşehir maçı sonrası yine çok ses getirecek değerlendirmeler yaptı.

Pazar akşamı oynanan maçı kurmaylarıyla birlikte heyecan içinde izleyen Aykut Kocaman, karşılaşmadan sonra çarpıcı tahminlerde bulundu.

'Beşiktaş, G.Saray'ı Türk Telekom'da yenemez'

İşte o sözler: "Sezon başından beri akıl almaz puanlar kaybettik. Önümüze çok da şans geldi. Lider bile olduk ama altın tepside iade ettik. Yine de kendi doğrularımızdan şaşmadık. Şimdi lig yeniden başladı. Galatasaray o 3 deplasmandan 9 puan çıkaramaz. Beşiktaş ise Galatasaray'ı Türk Telekom'da yenemez. Diğer maçları da kolay değil. Başakşehir de en az bir kez takılır. Bu da bize yeter, ikili averajda onlardan iyiyiz. Şu anda şampiyonluğun bir numaralı adayı biziz. Tek yapmamız gereken tüm maçlarımızı kazanmak." (Fotomaç)

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Ayhan18 Nisan 2018 17:52

    GSRY la FB şampiyonlar Liğine gider ikisindede hissler yukarı gider beklentileri büyük

  • bu dünyadan biri18 Nisan 2018 15:56

    daha 3-5 hafta önce bizi şampiyon yapmazlar diyordun, ne değişti? sempatini kaybettin gözümde. o ağır duruşun sadece boş bir görünüş, kalıbının adamı değilmişsin, bir çok kişi böyle düşünüyor.

  • Bika18 Nisan 2018 13:50

    Aykut Kocaman'ın kehaneti, halamın bıyıkları olsaydı amcam olurdu gibi olmuş.

  • Selahattin abi18 Nisan 2018 10:42

    Aykut hoca ;Önümüze çok da şans geldi. Lider bile olduk ama altın tepside iade ettik. Yine de kendi doğrularımızdan şaşmadık demiş.Zaten problemde burada galiba.Sen'in doğruların dediğin bazı şeyler yanlış olabileceğini kabul etmek önemli bir Liderlik ve vizyon örneğidir.Zira artık herhangibir olayda tek doğru diye birşey yok.Farklı pencerelerden bakabilmek ve gerektiğinde esneyebilmek önemlidir.Bu esnekliği sağlayabilseydin bel ki de Liderdin.

  • BATURAYERSİN18 Nisan 2018 10:34

    SEN KENDİ KENDİNİ AVUT ATI ALAN ÜSKÜDARI GEÇTİ