BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündem'Ayhan Bora Kaplan' soruşturmasında 8 tutuklama----

'Ayhan Bora Kaplan' soruşturmasında 8 tutuklama

'Ayhan Bora Kaplan' soruşturmasında 8 tutuklama
09 Mart 2024 - 20:47 www.finansgundem.com

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nca 'Ayhan Bora Kaplan' suç örgütüne yönelik yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan 26 şüpheliden 8'i tutuklandı. Soruşturma kapsamında toplam tutuklu sayısı 39'a yükseldi

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı Suçtan Kaynaklanan Malvarlığı Değerlerinin Aklanması Soruşturma Bürosunca yürütülen soruşturma kapsamında; 'Ayhan Bora Kaplan' suç örgütüne yönelik olarak alınan ifadeler, elde edilen bilgiler, hesap incelemeleri, Mali Suçları Araştırma Kurulu (MASAK) raporu, gizli tanık beyanları ile tüm bilgi ve belgeler dikkate alınarak 'suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerinin aklanması' suçu kapsamında 5 Mart'ta 36 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi.

Ankara Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, şüphelilerin yakalanmasına yönelik Ankara, İstanbul, İzmir, Manisa ve Mersin'de eş zamanlı operasyon düzenledi. Operasyonda 26 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden 3'ü serbest, 12'si adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, 3 şüpheli hakkında ise ev hapsi uygulandı. 8 şüpheli de tutuklanarak cezaevine gönderdi.

Soruşturma kapsamında halen tutuklu bulunan örgüt lideri ve yöneticisi 4 kişi hakkında 'Suçtan kaynaklanan mal varlığının aklanması' suçundan da tutuklama kararı verildiği belirtildi.

'Ayhan Bora Kaplan' suç örgütüne yönelik soruşturma kapsamında tutuklu sayısı böylelikle 39'a yükselmiş oldu.

Ayhan Bora Kaplan’ın yeğeni yakalandı

Ayhan Bora Kaplan soruşturmasında, 2 tutuklama

Eski devlet başkanı uyuşturucu kaçakçılığından suçlu bulundu

Organize suç örgütlerine "Mahzen-7" darbesi: 27 gözaltı

Onlarca kişinin can verdiği Ebrar Sitesi'nin kurucusu: Suçum ne?

Bilgi sızdıran asker, suçunu kabul etti

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)