BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAyhan Bora Kaplan’ın yeğeni yakalandı----

Ayhan Bora Kaplan’ın yeğeni yakalandı

Ayhan Bora Kaplan’ın yeğeni yakalandı
02 Aralık 2023 - 20:58 www.finansgundem.com

Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tutuklu suç örgütü lideri Ayhan Bora Kaplan’ın yeğeni, organize suçlar ekibinin düzenlediği operasyonun ardından yakalandı

Ankara Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan operasyonda, eğlence mekanları ve iş yerine yönelik silahlı eylemleri planlayan ve gerçekleştiren kişinin, tutuklu suç örgütü lideri Ayhan Bora Kaplan'ın yeğeni R.P. isimli kişi olduğu tespit edildi.

Şüpheli R.P. ile örgüt üyesi ve yöneticilerinin Etimesgut'ta bir evde saklandığını saptayan ekipler, bu adrese operasyon düzenledi.

Operasyon sonucunda, örgüt yöneticisi R.P. ile birlikte örgüt üyeleri Y.K, M.V, E.Ş, S.D. ve M.T. isimli zanlılar gözaltına alındı.

SİLAH VE UYUŞTURUCU ELE GEÇİRİLDİ

Adreste yapılan aramalarda 23 sentetik ecza maddesi, 31 gram esrar, 1 gram kokain, 2 ruhsatsız tabanca ve tabancalara ait 65 fişek, 2 askeri renkte balistik yelek ve suçtan elde edildiği değerlendirilen 34 bin 300 lira ele geçirildi.

Şüphelilerin suç işlemek amacıyla örgüt kurma, kasten öldürme, kasten yaralama ve nitelikli yağma gibi suçlardan çok sayıda suç kaydının olduğu ortaya çıktı.

Emniyetteki işlemleri tamamlanarak adli makamlara sevk edilen 6 şüpheliden 3'ü savcılık tarafından serbest bırakılırken mahkemeye sevk edilen Y.K, R.P. ve M.V. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Ayhan Bora Kaplan soruşturmasında, 2 tutuklama

'Bora Kaplan' soruşturmasında bir tutuklama daha

'Bora Kaplan' suç örgütü soruşturmasında 1 tutuklama daha

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)