BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündem‘Ayakkabı kutusu’ marka oldu!----

‘Ayakkabı kutusu’ marka oldu!

‘Ayakkabı kutusu’ marka oldu!
21 Şubat 2014 - 08:37 www.finansgundem.com

17 Aralık yolsuzluk ve rüşvet operasyonunun ardından ticari marka başvurularında “17 Aralık” patlaması yaşandı

17 Aralık yolsuzluk ve rüşvet operasyonunun ardından ticari marka başvurularında “17 Aralık” patlaması yaşandı. Ancak “17 Aralık” ifadesi bir marka olarak, 2006 yılında tescil edilmiş olduğu için, bu markayı almak için başvuru yapanlar hayal kırıklığı yaşadı.

Vatan'da yer alan habere göre, öte yandan yine son dönemde yaşanan operasyonların ardından siyasi literatüre giren “Paralel” ifadesiyle ilgili olarak da çok sayıda başvuru yapıldı. Bu kapsamda “Paralel” markası 28 Ocak’ta Türk Patent Enstitüsü (TPE) tarafından koruma altına alındı.

İncelemenin ardından “Paralel” markası da, başvuru yapan vatandaş adına tescil edilmiş olacak. Yine 17 Aralık operasyonunun simgelerinden biri haline gelen “Ayakkabı Kutusu” için de tescil başvurusu yapıldı.

Bu kapsamda “Ayakkabı Kutusu” 30 Aralık tarihi itibariyle koruma altına alındı. “Ayakkabı Kutusu”nun marka tescilini alan vatandaş, bu markayı her türlü kağıt, karton ürünler, tuvalet kağıdı, kırtasiye ürünleri, oyuncaklar, finansal ve parasal hizmetler alanında kullanabilecek. Gayrimenkul komisyonculuğu da bu markayla yapılabilecek.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)