BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAvusturya'da kısıtlamalar 4 milyar dolara mal olabilir----

Avusturya'da kısıtlamalar 4 milyar dolara mal olabilir

Avusturya'da kısıtlamalar 4 milyar dolara mal olabilir
23 Kasım 2021 - 14:43 www.finansgundem.com

Avusturya'nın korona virüs pandemisini engellemeye yönelik son çabalarının, haftada 1,2 milyar euroya (1,35 milyar dolar) mal olabileceği ve yaklaşık 400.000 işçiyi devlet destekli bir istihdam programına zorlayabileceği bildirildi.

Hükümet yetkilileri, 380 milyar euroluk ekonominin Batı Avrupa'da tecrit önlemlerini yeniden uygulayan ilk ülke haline gelmesinin ardından ortaya çıkan sonuçları değerlendirdiklerini bildirdi.

Avusturya'da temel olmayan malları satan restoranlar, müzeler ve dükkanlar Pazartesi gününden itibaren haftalık bir süre için kapanmak zorunda kaldı.

Temel olmayan malları satan restoranlar, müzeler ve dükkanlar Pazartesi günü ilk üç haftalık bir süre için kapanmak zorunda kaldı.

Noel tatilinden önceki tipik yoğun dönemdeki satış kaybı nedeniyle ekonominin aldığı darbenin büyüklüğü %50'ye kadar artabilir. Çalışma Bakanı Martin Kocher, Avusturya'nın salgın nedeniyle çalışma saatlerini azaltmak zorunda kalan işçilerin ücretlerinin bir kısmını ödediği federal iş programına öngörülen katılımın, karantina öncesi duruma göre dört ila beş kat bir artışı temsil ettiğini söyledi.

Avusturya ilan etti! 20 gün sokağa çıkma yasağı

 

Avusturya'da ötanazi yasallaşıyor

 

Avusturya’da iş yerlerinde aşı ve test şartı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)