BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAvustralya'dan Rusya'ya yaptırım kararı----

Avustralya'dan Rusya'ya yaptırım kararı

Avustralya'dan Rusya'ya yaptırım kararı
23 Şubat 2022 - 08:10 www.finansgundem.com

Avustralya Başbakanı Scott Morrison, Rusya-Ukrayna krizinde Rusya'nın 'saldırgan' olarak nitelenen tutumuna karşı yeni önlemler açıkladı. Morrison, Rusya'nın 24 saat içinde işgal düzenleyebileceğini dile getirdi.


Başbakan Morrison, Avustralya'nın ilk olarak Rusya Federasyonu Güvenlik Konseyi'nin sekiz üyesine ve bir grup üst düzey devlet yetkilisi ve savunma başkanına seyahat yasakları uygulayacağını ve mali yaptırımları hedefleyeceğini ifade etti.

Luhansk ve Donetsk bölgelerine "güçlü" ekonomik yaptırımlar da uygulanacak. Morrison, yaptırımların ulaşım, enerji, telekomünikasyon, petrol, gaz ve maden rezervlerini kapsayacağını belirtti.

Başbakan, Rusya'nın elindeki Kırım ve Sivastopol'a yönelik mevcut yaptırımları Luhansk ve Donetsk'i de kapsayacak şekilde genişleteceğini de söyledi. Avustralya ayrıca birkaç Rus bankasına yaptırım uygulamayı düşünüyor.

Avustralya 2 yıl sonra kapılarını açtı

 

Avustralya çift doz aşılılara sınırlarını yarın açıyor

 

Avustralya'nın en büyük kömür santrali kapanıyor

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)