BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAvustralya 2 yıl sonra kapılarını açtı----

Avustralya 2 yıl sonra kapılarını açtı

Avustralya 2 yıl sonra kapılarını açtı
21 Şubat 2022 - 09:43 www.finansgundem.com

Avustralya salgın yüzünden yaklaşık iki senedir kapalı tuttuğu kapılarını, virüse karşı aşılanan gezginlere tamamen açtı.

Ülkenin en büyük şehri Sidney'de 27 iniş de dahil olmak üzere gün boyunca 50'den fazla uluslararası uçuş gerçekleşecek. Başbakan Scott Morrison, Tazmanya'da gazetecilere verdiği demeçte, "Salgının başlangıcında o sınırı ilk kapattığım günden beri uzun zamandır sabırsızlıkla beklediğim çok heyecan verici bir gün" ifadelerini kullandı. 

Duygusal sahneler yaşandı

ABD'nin Kentucky eyaletinden kızını görmek için seyahat eden Cindy Moss, "Onu uzun zamandır görmüyorum ve buraya gelebilmek çok büyük bir şeydi. O yüzden çok heyecanlıyım" dedi.

Ne olmuştu?

İlk vakanın 25 Ocak 2020’de görüldüğü ülkede vaka sayılarının yükselmesiyle, ülke sınırları Avustralya vatandaşları ve daimi oturma izni olanların dışındaki yabancı ülke vatandaşlarına 2020 Mart sonunda kapatılmıştı. Zorunlu haller dışında sokağa çıkma yasağı, olağanüstü hal ve tam kapanma gibi sıkı tedbirlerle mücadelenin yürütüldüğü ülkede, yurt dışındaki Avustralya vatandaşları ve daimi izni olanların geri dönüşüne de aylık kota sınırlaması getirilmişti.

İngiltere korona virüs önlemlerini kaldırıyor

 

Hollanda'da 3 aşamalı normalleşme süreci başlıyor

 

Almanya, pandemi kısıtlamalarını gevşetiyor

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)