BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAvustralya’da yakın temaslılar izolasyona girmeyecek----

Avustralya’da yakın temaslılar izolasyona girmeyecek

Avustralya’da yakın temaslılar izolasyona girmeyecek
20 Nisan 2022 - 08:19 www.finansgundem.com

Avustralya'nın nüfus bakımından en büyük iki eyaleti Yeni Güney Galler ve Victoria'da kısıtlamaların hafifletilmesiyle, yakın temas nedeniyle evlerinde kalmak zorunda kalan çalışanlar işlerine geri dönebilecek.

Avustralya’ki yaklaşık 25 milyon 750 bin nüfusun 14 milyon 950 bininin yaşadığı NSW ve Victoria eyalet hükümetlerinden yapılan açıklamaya göre NSW’de 22 Nisan Cuma saat 18:00, Victoria’da aynı gün gece yarısından itibaren korona virüs vakalarıyla yakın temasta bulunanların, 7 gün boyunca tecrit edilmeleri uygulaması sona erecek.

Yakın temaslıların görevlerine dönmesiyle ülkedeki iş piyasalarındaki yaşanan çalışan eksikliğinin önüne geçilmesi bekleniyor.

Yakın temaslılara iç mekanlarda maske zorunluluğu

Victoria Sağlık Bakanı Martin Foley, "Yakın kişilerin artık karantinaya alınması gerekmeyecek. İçeride maske takmaları ve hassas ortamlardan kaçınmaları şartıyla" dedi. Foley, bu kişilerin 7 gün boyunca tecrit yerine bu süre esnasında en az 5 gün hızlı antijen test yapmaları gerektiğini söyledi.

Pandemi nedeniyle 6 bin 842 kişi öldü

Omikron'un alt varyantı BA.2'nin etkisiyle vaka artışları ve can kayıplarının devam ettiği Avustralya’da, son 24 saate 35 kişi daha virüs yüzünden yaşamını yitirirken, 35 binden fazla kişi de pozitif oldu.

Virüsün ilk kaydedildiği 25 Ocak 2020’den beri pandemi nedeniyle 6 bin 842 Avustralyalı hayatını kaybetti, 5 milyon 312 binden fazla kişi de virüse yakalandı. 378 binden fazla aktif vakanın görüldüğü ülkede, 187’si yoğun bakımda olmak üzere 3 bin 463 kişi hastanede.

Ülkede korona aşısının çift dozunu yaptırılanların oranı yüzde 94,50, aşının üçüncü dozunu yaptıranların oranıysa yüzde 60,61 düzeyinde.

Avustralya, 14 Rus devlet teşebbüsüne yaptırım uygulayacak

Avustralyalıların beşte biri Kovid'e yakalandı

Avustralya’da Kovid vakaları ve can kaybı artıyor

Avustralya Başbakanı seçimlerin yapılacağı tarihi açıkladı

Avustralya'dan 67 Rus'a yaptırım kararı

Avustralya'da ticaret fazlası tahminlerin altında

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)