BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaAvustralya'da satışlar geriledi----

Avustralya'da satışlar geriledi

Avustralya'da satışlar geriledi
03 Eylül 2013 - 07:37 www.finansgundem.com

Tüketicilerin mağazalardaki harcamalarını azaltmasıyla Avustralya'da perakende satışlar Temmuz'da beklentinin altında kaldı

Avustralya'da perakende satışlar Temmuz'da, tüketicilerin zayıflayan ekonomik görünümün etkisiyle mağaza harcamalarını azaltmasıyla beklentinin altında artış kaydetti.
Sidney'deki istatistik bürosunun verilerine göre perakende satışlar aylık bazda yüzde 0.1 artışla 21.9 milyar Avustralya dolarına yükselerek, Bloomberg anketine katılan 27 ekonomistin medyan tahmini olan yüzde 0.4 büyümenin gerisinde kaldı.
Avustralya Merkez Bankası Başkanı Glenn Stevens ve ekibninin Kasım 2011'den Ağustos'a kadar politika faizinde toplamda yüzde 2.25'lik indirim yapmasının ardından traderlar, bankanın bugünkü para politikası toplantısında faiz indirmesini beklemiyor. Avustralya Başbakanı Kevin Rudd, bu hafta yapılacak seçimlerde ülkesinin maden yatırımlarındaki yükselişten düşüşe geçmesinin idaresine odaklanan bir seçim kampanyası yürütüyor.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)