BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAvustralya, eski Japonya Başbakanı Abe'ye 'Onursal Dost Nişanı' verdi----

Avustralya, eski Japonya Başbakanı Abe'ye 'Onursal Dost Nişanı' verdi

Avustralya, eski Japonya Başbakanı Abe'ye 'Onursal Dost Nişanı' verdi
01 Eylül 2022 - 07:51 www.finansgundem.com

Avusturalya hükümeti, seçim kampanyası sırasında suikast sonucu hayatını kaybeden eski Japonya Başbakanı Şinzo Abe'ye "Avustralya Onursal Dost Nişanı" verdi

Avustralya'da, temmuz ayında suikasta kurban giden eski Japonya Başbakanı Şinzo Abe'ye "Avustralya Onursal Dost Nişanı" verildi.
Avustralya hükümeti, 2012-2020 dönemindeki göreviyle Japonya'da "en uzun süre başbakan" unvanına sahip Abe'yi, ülkenin en büyük şeref ödüllerinden birine layık gördü.

Hükümet bildirisinde Abe, özel stratejik dostlukla, iki ülke ilişkilerini yeni seviyelere yükselten "birinci düzey tecrübeli devlet adamı" şeklinde nitelendirildi.

Ölmeden önce Abe'nin, ödülü resmen kabul ettiği aktarılan bildiride, "Serbest ve Açık Hint-Pasifik" vizyonu ve Dörtlü Güvenlik Diyaloğu (Quad) çabaları nezdinde, Abe'nin küresel bazda liderliği "dikkat çekici" olarak gösterildi.

Bildiride "Uzun siyasi kariyeri boyunca Abe, Avustralya'ya gerçek dostluğunu ve Avustralya-Japonya ticari ve ekonomik ilişkileri, savunma iş birliği ve toplumdan topluma bağları geliştirmeye olan derin kararlılığını gösterdi." ifadeleri kullanıldı.

Japonya'da Üst Meclis seçimleri arifesinde eski Başbakan Abe Şinzo, 8 Temmuz'da partisinin, batıdaki Nara kentindeki açık hava etkinliğindeki konuşması esnasında suikast sonucu hayatını kaybetmişti.

Avusturalya’da evde bakım bekleyen 50 binin üzerinde yaşlı öldü

Avusturalya Başbakanı, aşı olmayanlara kısıtlama geleceğini söyledi

Abe için 1.8 milyon dolarlık cenaze merasimi

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)