BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaMakro EkonomiAvrupa’da ‘destek’ isyanı----

Avrupa’da ‘destek’ isyanı

Avrupa’da ‘destek’ isyanı
27 Ocak 2021 - 08:43 www.finansgundem.com

Pandemi sürecinde yaşanan can kayıplarının yanı sıra başlayan isyanlar bazı ülkelerde yağmaya dönüştü. AB üyesi ülkeler destek paketi konusunda birliği eleştirmeye başladı.

Pandemi sürecinde yaşanan can kayıplarının yanı sıra başlayan isyanlar bazı ülkelerde yağmaya dönüştü. AB üyesi ülkeler destek paketi konusunda birliği eleştirmeye başladı.

Pandemi sürecinde ağır hasar alan Avrupa ülkeleri çıkış yolu arıyor. Birçok ülkede insanların sokağa dökülmesi başlayan yağmalar nedeniyle ülkeler Avrupa Birliği’nin destek paketi konusunda esnek davranmasını istiyor. Fransa Maliye Bakanı Bruno Le Maire, Avrupa Birliği'nin ortaya koyduğu 750 milyar euro büyüklüğündeki toparlanma fonunun çok yavaş ilerlediğini ve çok karmaşık olduğunu söyledi. Financial Times gazetesine konuşan Le Maire, AB'yi 750 milyar euro toparlanma fonunun üye ülkelere dağıtımının daha hızlı olasının sağlanması için "blokajların" üstesinden gelmeye çağırdı. Le Maire, korona virüs salgınının Euro Bölgesi'nin mali kısıtlamalarının yeniden değerlendirilmesini gerektireceğini vurguladı.

Le Maire, "Blokajlar olduğunu ve tüm sürecin çok yavaş ilerlediğini görüyorum, Bizim hızlanmamız gerekli ve eğer ekonomik krizden en iyi şartlarla çıkmak istiyorsak para mümkün olduğu kadar hızlı gelmeli" diye konuştu.

Dünya Biden’in saatini konuşuyor

 

Japonya’nın mali sağlığı ciddi durumda

 

Dev şirket binlerce kişiyi işten çıkaracak

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)