BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaAvrupa hisseleri yükseldi----

Avrupa hisseleri yükseldi

Avrupa hisseleri yükseldi
14 Nisan 2014 - 20:10 www.finansgundem.com

Avrupa hisseleri, madencilik şirketlerindeki ralli öncülüğünde erken saatlerdeki kayıpları silerek, son bir ayın en kötü haftasından toparlandı

Avrupa hisseleri, yatırımcılar Ukrayna gelişmelerini takip ederken, madencilik şirketlerindeki ralli öncülüğünde erken saatlerdeki kayıpları silerek, son bir ayın en kötü haftasından toparlandı. 

Madencilik şirketi göstergesi yüzde 1.9 yükselirken, Polymetal International Plc yüzde 3.6 ilerledi. ThromboGenics NV yüzde 17 tırmandı. PSA Peugeot Citroen ise model sırasını yarıya indireceğini açıkladıktan sonra yüzde 6.3 geriledi.

Stoxx Europe 600 Endeksi yüzde 0.3 yükselerek haftanın ilk gününü 329.79 puandan tamamladı. Endeks erken saatlerde yüzde 1'e varan kayıplar yaşarken, geçtiğimiz hafta ise yüzde 3.1 geriledi.

"Ukrayna'daki kriz piyasaya volatilite ekledi," diyen Cenevre merkezli Reyl & Cie'nin şef yatırım yetkilisi Francois Savary, "Perşembe gününde yapılacak olan toplantı tarafların tansiyonu düşürebilecek bir diplomatik çözüm bulmaları konusunda anahtar niteliğinde olacak," şeklinde görüş bildirdi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)