BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara Piyasa'Avrupa en büyük gelişen piyasa'----

'Avrupa en büyük gelişen piyasa'

'Avrupa en büyük gelişen piyasa'
25 Ocak 2013 - 07:00 www.finansgundem.com

The Carlyle Group CEO Rubenstein, Avrupa'nın cazibesinin yüksek olduğunu söyledi

The Carlyle Group CEO´suna göre, cesur yatırımcıların havada kapmasını bekleyen bankalardaki milyarlarca dolarlık sorunlu varlık ile Avrupa dünyadaki en büyük gelişen piyasa.
David Rubenstein, ABD dışında yatırım yapılacak en iyi piyasaları Çin, Brezilya, Peru, Şili, Nijerya ve Avrupa gibi gelişen piyasalar olduğunu söyledi.
Davos´ta CNBC´ye konuşan Rubenstein, "Avrupa´nın çok cazibesi olduğunu düşünüyoruz. O kadar çok zayıfladı ki dünyadaki en büyük gelişen piyasa gibi çünkü fiyatlar düştü ve büyümenin tekrar ortaya çıkmasını bekliyoruz." dedi.
Rubenstein, "Avrupa´da bu yıl varlıklarını satacak birçok banka var ve alım için iyi fırsatlar olduğunu düşünüyoruz. Bu ucuz satışların aşırı ucuz olmamasını umuyoruz. Bankalar bilançolarındaki her şeyi alabilecekleri fiyatlara satamayacaklar. Ama bazı varlıkları satacaklar ve bu iyi bir fırsat." diye konuştu.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)