BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaAvrupa borsaları sakin seyretti----

Avrupa borsaları sakin seyretti

Avrupa borsaları sakin seyretti
10 Haziran 2013 - 19:39 www.finansgundem.com

Avrupa hisse senetleri, Japonya ve Çin verilerinin ardından kapanışta büyük bir değişiklik yaşamadı

Avrupa hisse senetleri, Japonya ekonomisinin ilk çeyrekte ilk açıklanan veriye göre daha hızlı büyürken, Çin'de ihracat büyümesinin yavaşlaması ile birlikte, gün içinde kayıp ve kazanç bölgeleri arasında dalgalandıktan sonra büyük bir değişiklik yaşamadan kapandı.
Balfour Beatty Plc, İngiltere'deki inşaat işlerinin başına yeni birini ataması ve bir ihale kazanmasının ardından yüzde 4.8 yükseldi. İngiltere'nin borsaya kote ikinci büyük su şirketi Severn Trent Plc, satınalma teklifini geri çevirmesinin ardından, yaklaşık bir yılın en hızlı değer kaybını yaşadı. Anglo American Plc ve Rio Tinto Group, Çin'in ihracat büyümesinin ekonomistlerin tahminlerinin gerisinde kalması ile birlikte, bakırın Londra'da düşüşünü üçüncü güne taşımasının etkisi ile, madencilik sektöründeki düşüşlere öncülük etti.
Stoxx Europe 600 Endeksi yüzde 0.1'den az düşerek, günü 295.22 puandan kapattı. Endeks gün içinde Standard & Poor's tarafından ABD'nin not görünümünün yükseltilmesi sonrasında yüzde 0.3 kadar yükselmişti.
Frankfurt'ta Quoniam Asset Management GmbH hisse senedi işlemleri direktör yardımcısı Soeren Steinert, "Güçlü bir seans sonrası, ortalamanın altındaki işlem hacimleri ile bir konsolidasyon görüyoruz," dedi ve "Bireysel hisse fiyatlarını etkileyebilecek bir şirket haberi yok ve aşırı güçlü Japonya borsasının ve bu ülkeden gelen güçlü makro verilerin de fazla etkisi yok görünüyor" değerlendirmesinde bulundu.
Stoxx Europe 600 Endeksi'nde el değiştiren hisse senedi toplamı, Bloomberg'in derlediği verilere göre, 30 günlük ortalamanın yüzde 7.4 altındaydı.
 
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)