BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaEmlakAVM'lere Amerikan dopingi----

AVM'lere Amerikan dopingi

AVM'lere Amerikan dopingi
05 Temmuz 2013 - 10:40 www.finansgundem.com

Türkiye'de faaliyetlerini güçlendirmek isteyen Amerikalı şirketler, yeni AVM'lere gözünü dikti

ABD'li özel sermaye şirketi Blackstone'un Türkiye'deki faaliyetlerini güçlendirmesini sağlayacak bir adım atarak Hollandalı AVM geliştiricisi Multi Corporation'ı satın almayı planladığı belirtildi. 
Avrupa Birliği resmi gazetesinde 28 Haziran'da yer alan bilgiye göre, satın alma teklifi geçen ay iletildi ve Avrupa Komisyonu tarafından inceleniyor.
Reuters'e bilgi veren bir kaynak, Blackstone'un yine Hollandalı bir şirket olan Redevco'dan geçen yıl Türkiye'de bulunan üç AVM'yi satın aldığını ve bunları Multi'nin varlıklarıyla birleştirebileceğini söyledi. AB resmi gazetesinde konuyla ilgili detaylı bilgi yer almazken, Blackstone ve Multi Corporation yetkililerine ulaşılamadı. Multi Corporation'ın Türkiye genelinde halen 10 civarında AVM'si bulunuyor. Türiye'deki AVM sayısı ise 2000 yılından bu yana 46'dan 300 dolayına yükselmiş durumda.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)