BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAvcılar'da doğalgaz patlaması: 4 yaralı----

Avcılar'da doğalgaz patlaması: 4 yaralı

Avcılar'da doğalgaz patlaması: 4 yaralı
07 Ağustos 2021 - 22:46 www.finansgundem.com

Avcılar'da ayakkabı imalathanesinde doğalgaz patlaması oldu. Patlamada 4 kişi yaralanırken, çevrede bulunan bina ve iş yerleri zarar gördü. Patlamanın etkisiyle yola savrulan yaralılardan biri cep telefonu kameralarına yansıdı.

Olay, akşam saatlerinde Mustafa Kemal Paşa Mahallesi, Mahir Sokak'ta bulunan ayakkabı imalathanesinde meydana geldi. 3 katlı binanın alt katında bulunan ve ayakkabı imalathanesi olarak kullanılan iş yerinde doğalgazdan kaynaklı patlama meydana geldi. Patlamada 4 kişi yaralanırken, binanın ön cephe duvarı yıkıldı. Çevre binalarda ve bina önündeki araçlar da zarar gördü. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye,sağlı ve polis ekibi sevk edildi. Yaralılar ambulanslarla çevre hastanelere kaldırıldı. İtfaiye ekipleri patlama sonrası çıkan yangına müdahale ederek söndürdü. İtfaiyenin arama kurtarma köpekleri de patlama olan iş yerinde enkaz altında kalan olup olmadığını kontrol etti. Olay yerine gelen bomba imha uzmanı polis ekipleri de binada incelemerde bulundu.
 
"CAMLAR ÜZERİME YAĞMUR GİBİ YAĞDI"

Olayın görgü şahitlerinden Niyazi Turan, "Ben evime girmek üzereyken doğal gaz sıkışmasından patlama geldi adam benim yanıma düştü camlar benim üzerime yağmur gibi yağdı" dedi. Mahalle sakinlerinden Okan Aydın, "Bir anda patlama oldu. Sonra alevler çıkmaya başladı, itfaiye gelip yangını kontrol altına aldı. Bir tane yaralı çıkarılırken gördüm" şeklinde konuştu. Patlamanın olduğu iş yerinin yan apartmanında oturan Tufan Kızıl, " Ben yan apartmanda oturuyorum. Bir anda patlama oldu. Patlamayla birlikte kafamı duvara vurdum. ondan sonra apar topar aşağı indik. Yaralılardan biri yerde yatıyordu sonra yangın sıçramaya başlayınca yaralıyı kenara taşıdılar" dedi.





Yangın bölgesinde flaş gelişme! Yağmur sevinci!

Malatya'da, ormanlık alanda çıkan yangın söndürüldü

Ataşehir D-100'de araç yangını: Trafik kilitlendi

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)