BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAtatürk Havalimanı'na gideceklere iyi haber----

Atatürk Havalimanı'na gideceklere iyi haber

Atatürk Havalimanı'na gideceklere iyi haber
04 Eylül 2016 - 13:18 www.finansgundem.com

Atatürk Havalimanı’nda güvenlik önlemleri nedeniyle ana giriş kapısında oluşan uzun araç kuyrukları yapılan yeni düzenlemelerle kısmen azaldı.

Atatürk Havalimanı’na yapılan bombalı terör saldırısı ve darbe girişiminin ardından güvenlik tedbirleri üst düzeye çıkarılmıştı. Havalimanında güvenlik önlemleri öncesi araçla ana giriş kapısında geçiş 3 şeritten yapılıyordu. Güvenlik tedbirlerin ardındanyol 2 şerite düşürüldü. Bu akşam saatlerinde girişler tekrar 3 şeritte çıkarıldı. Polislerin yol kontrolü için araç cepleri faaliyete geçince kısmen trafik rahatlamış oldu.

Yolcular oluşan trafik nedeniyle havalimanına 25 ila 45 dakika arasında giriş yapıyordu. Bu nedenle uzun araç kuyrukları meydana geliyordu. Havayolu şirketleri yolcularını yola erken çıkmaları konusunda uyarmıştı. Birçok yolcu bu nedenle uçuşunu kaçırmıştı.

Emniyette edinilen bilgiye göre trafiğin rahaatlatılması için yeni çözümler arandığı öğrenildi. Geçtiğimiz günlerde de otomobiller için havalimanı nizamiyesine X-Ray cihazı getirilmişti.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)