BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinAtaşehir'de iş adamına silahlı saldırı----

Ataşehir'de iş adamına silahlı saldırı

Ataşehir'de iş adamına silahlı saldırı
24 Aralık 2015 - 06:55 www.finansgundem.com

Su faturasının ödenmemesi nedeniyle çıkan tartışmada ünlü uyuşturucu kaçakçısı Baybaşin Ailesi mensubu Edip Fırat vuruldu

Ataşehir'de , müteahhitlik yapan işadamı Edip Fırat, tartıştığı kişi ya da kişiler tarafından silahla vuruldu. Hastaneye kaldırılan Fırat’ın durumunun ağır olduğu öğrenildi. Yaralı işadamının, ünlü uyuşturucu kaçakçısı Baybaşin Ailesi’ne mensup olduğu, sonradan soyadını Fırat olarak değiştirdiği öğrenildi. Silahlı saldırı olayının ardından ise ödenmeyen 1.750 TL'lik su faturası olduğu ortaya çıktı.

Olay, İçerenköy Mahallesi, Ertaş Sokak’ta saat 11.15 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, işadamı Edip Fırat, lüks otomobiliyle müteahhitliğini yaptığı binanın inşaatına geldi.

İnşaat alanının önünde kimliği belirlenemeyen kişilerle tartışmaya başladı. Tartışmanın kısa süre sonra kavgaya dönüşmesi üzerine, karşısındaki kişi ya da kişiler silahla Edip Fırat’ın üzerine kurşun yağdırdı. Kafasından yaralanan Fırat, olay yerine gelen ambulansla özel Bayındır Hastanesi’ne kaldırıldı.

Edip Fırat, ilk müdahalenin ardından ameliyata alındı. Halen yoğun bakımda olan Fırat’ın durumunun ağır olduğu belirtildi.

ÖDENMEYEN SU FATURASI YÜZÜNDENMİŞ...

Polis yaptığı incelemeler sonrasında yaşanan silahlı saldırının ardında ödenmeyen 1.750 TL'lik su faturası olduğunu tespit etti. 

Alınan bilgiye göre, Edip Fırat’ın, işyerini boşalttıktan sonra gelen su faturası yüzünden eski kiracısıyla tartıştığı ve kiracısını dövdürdüğü öğrenildi.

Dayak olayını gururuna yediremeyen olayın faili eski kiracının ise silahlı saldırı olayını gerçekleştirdiği tespit edildi.

Polis, kimliğini tespit ettiği eski kiracı ile kendisine olay sırasında yardım eden kişileri yakalamak için operasyonlarını sürdürüyor.

BAYBAŞİN AİLESİ’NDEN...

Bu arada, Edip Fırat’ın ünlü uyuşturucu kaçakçısı Baybaşin Ailesi’ne mensup olduğu, sonradan soyadını Fırat olarak değiştirdiği öğrenildi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)