BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporAtaman: Hakem art niyetli----

Ataman: Hakem art niyetli

Ataman: Hakem art niyetli
05 Şubat 2015 - 23:34 www.finansgundem.com

Galatasaray Liv Hospital Başantrenörü Ergin Ataman, "Maçın tekrarını istiyoruz ve bununla ilgili itirazımızı yaptık" dedi.

Galatasaray Liv Hospital Başantrenörü Ergin Ataman, Turkish Airlines Euroleague'de İsrail'in Maccabi Electra takımına 97-94 mağlup oldukları maçta hakem hatası olduğunu savunarak, "Maçın tekrarını istiyoruz ve bununla ilgili itirazımızı yaptık" dedi.

Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Ergin Ataman, "Burada bu çocukların emeğine yazık oldu; olağanüstü bir efor sarf ettik. Zaman zaman geri düştük, öne geçtik ama mücadeleyi bir saniye olsun bırakmadık" dedi.

Maçın son 10 saniyesine hakemlerin damga vurduğunu söyleyen Ataman, "Ender'in basketi yüzde yüz geçerli. Yayıncı kuruluş defalarca gösterdi. Yanlış düdük çalabilirsin, bunlar olabilir ama son 2 dakikadaki düdükler için mutlaka ekrana bakman lazım. Bunun defalarca örneği var, hatta hakemler ilk devrelerde bile bakıyorlar. Bir hakem hakkında ilk kez art niyetli yorumunu yapıyorum. Kendi egosuna yenildi" diye konuştu.

Türk takımlarının, Galatasaray'ın hakkının yenildiğini dile getiren ve maçın tekrarını istediklerini söyleyen Ataman şu fidaleri kullandı; "Euroleague için skandal. Biz itirazlarımızı yaptık. Pozisyon basket olmayabilir ama buna bakman gerekli, baksan zaten inişte olduğunu göreceksin. Galatasaray'ın galibiyetini çalmamış olacaksın. Çok sinirli ve üzgünüm çünkü çok mücadele ettik. Bu ligin ana sponsorları Türk kuruluşları ama hala bizi ezdiren bir organizasyon var. Maçın tekrarını istiyoruz ve bununla ilgili itirazımızı yaptık.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)